Tuesday, August 27, 2013

thank you so much my dear

assalammualaikum guys and girls..
hope korg sume sihat2 je selalu
hurmm lama gak ak x update pape kat blog ni
reason x brbukak blog ak ni sbb ak malas on lappy..
hehehehe...ad alternatif laen bley on9...

based on the title ak nk ucapkn thanx sgt2 kat buah hati pengarang jantung ak
sebab dea telah sudi temankan aku hingga ke puncak alam
sabtu lepas aku kena ke puncak alam untuk tgk umah sewa yg aku nak sewa
al maklum la sem ni xdpt duk kolej dah
awal2 lagi ak dah agak dah
alhamdulillah aku jumpa gak umah sewa yg ak rsa perfect n berpatutan

terima kasih kat dea sbb sudi temankan aku
yes memang aku harap sgt2 yg dea akan temankan aku w/pun chances dea dpt temankn aku adalah 50/50
huhuhuhu
sampai sesat2 la ak nak gi sana
dea hampir nak marah la aku...hehehe..sorry abg...
bukan x ingt jalan tapi termiss lorong...hehehe
bese la dah org yg kita syg n jarang jumpa ada kat sblah,hilang la fokus jap
tp akhirnya kitorg brjaya smpai ke destinasi dgn selamat n balik pun dengan selamat..

the journey was very meaningful for me because..
aku bukan dpt selalu kuar ngn dea or jumpa dea
kuar pun kejap2 je...x smpai sejam pun kadang...haishhhh
so on that day aku dpt spend more time dgn dea
lbey lama la dari biasa..weeee
thanx abg sbb dah spend time ngn syg and make my day wonderful..
thank you so much n love u so much.... mmmmuuuuuaaaaahhhhhhh

1 comments:

Anonymous said...

love u too my dear.. ^.^

Post a Comment