Friday, July 19, 2013

long time no see...baru rasa nak update bila rasa down

assalammualaikum...
dah lama sangat2 aku x update blog aku ni
nak menulis pun seakan2 aku dah ilang skillnyer...ceewahhh
ermmm aku dah lama x mengupdate bukan sbb xda citer or msalah utk aku kongsikan
tetapi tgn ni agak berat n malas utk mengupdate kisah aku utk dikongsikan

tapi kali ni aku dah buntu...aku dah blurr...aku xtau nk citer kat sapa..
so aku telah decide utk luahkn apa yg aku rasa di sini...

aku syg dea sgt2...sgt2...
aku tau aku salah n dah acapkali aku memohon maaf..
yer dea memang kata dea xkisah dgn apa yg aku dah wat
tp daripada 4 permohonan maaf aku xda satu pun dea kuarkan kenyataan yg dea maafkn aku
apabila aku brtanya baru la dea kata dea maafkan aku..
dari sini aku tau dea still sakit ati kat aku w/pun dea ckp dea xsakit ati dah

aku sekarang ni tertanya2 n terpikir2...
aku ni xpndai jaga ati dea ke?
aku selalu wat dea sakit ati ke?
tapi aku rasa aku yg paling byk brfikir psl ati dea
aku cuba sedaya upaya utk tidak sakitkn ati dea

aku tau dea yg tetapkn peraturan tu
tapi pe yg aku wat tu dea tau
dea bley pantau apa yg aku wat
ntah la niat aku utk jujur dgn dea n xnk berahsia dgn dea mungkin dah watkn dea sakit ati

skang ni kepala aku dah blurr sgt2..
dea dh mcm laen je...he seems cold...
dea marah lagi ke?dea sakit hati lagi ke?dea kecik ati lagi ke?
aku xtau n aku nak tau jwpnnyer
tapi adakah dea akan bagi aku jwpn yg jujur