Sunday, December 23, 2012

pelik..


yeah...dah habis dah assignment ak pasal blog ni...
yeah dah bley update blog dalam bahasa malaysia..hehehe
bfore this kena update dlm bahasa inggeris je...
tp best je ak rsa update dlm b.i...rasa mcm highclass gitu..hehehe

ok pe yg aku nk citer ni ialah ada 1 perkara yg memusykilkan aku...
citer ni dah lama dah jadi kat aku...
citer ni pun adik aku yg citer kat aku...
dah lama dah dea citer baru skang aku nak update..
ish lmbt betul aku ni an...hehehe

ok citernyer ialah ada makcik tu selalu bertanyakan aku kat adik aku...
means ada customer ayah aku selalu tanya psal aku kat adik aku...
n customer/makcik tu adalah mak kpd kwn aku...

as u all know..xtau la korg tau ke x...kalo xtau meh aku bagi tau..
dulu pas STPM aku slalu tolong ayah aku kat kedai
ayah aku adalah sorg peniaga yg memiliki sebuah kedai runcit
so makcik ni customer ayah aku n of course la dea kenal aku n selalu nmpk aku tolong ayah aku
dulu aku rapat gak la ngn anak dea...skang dah kurang sikit
mungkin sbb masing2 dah further study kot..

dulu xda la plak dea tegur aku msa ak tlong ayah aku dulu
skang ni aku pelik plak bila dea tnya psl aku kat adik aku..
adik aku citer slalu gak dea tnya psl aku tiap kali dea dtg kedai...
so skang ni aku agak pelik sbb apa dea tnya psl aku
sedangkan aku ngn anak dea dah x rpt pun...
huhuhuhu...pelik n terkejut sungguh aku rasa...

0 comments:

Post a Comment