Sunday, December 23, 2012

u'r my sunshine


 i'm so glad that i've known u..
i'm so glad to  learn to love u..
i'm also glad that u always by my side..

now i'm glad that i love u..
i cant live wifout u..
u'r my sunshine...u'r always make me happy..
n when i'm feeling so down or so sad u always there to hear my problems
to hear my story,to hear me babling...

please dont leave me my dear
wifout u i dont what i'm going to do
i will be really lonely wifout u..

i really love u my dear 
promise dont leave me...


pelik..


yeah...dah habis dah assignment ak pasal blog ni...
yeah dah bley update blog dalam bahasa malaysia..hehehe
bfore this kena update dlm bahasa inggeris je...
tp best je ak rsa update dlm b.i...rasa mcm highclass gitu..hehehe

ok pe yg aku nk citer ni ialah ada 1 perkara yg memusykilkan aku...
citer ni dah lama dah jadi kat aku...
citer ni pun adik aku yg citer kat aku...
dah lama dah dea citer baru skang aku nak update..
ish lmbt betul aku ni an...hehehe

ok citernyer ialah ada makcik tu selalu bertanyakan aku kat adik aku...
means ada customer ayah aku selalu tanya psal aku kat adik aku...
n customer/makcik tu adalah mak kpd kwn aku...

as u all know..xtau la korg tau ke x...kalo xtau meh aku bagi tau..
dulu pas STPM aku slalu tolong ayah aku kat kedai
ayah aku adalah sorg peniaga yg memiliki sebuah kedai runcit
so makcik ni customer ayah aku n of course la dea kenal aku n selalu nmpk aku tolong ayah aku
dulu aku rapat gak la ngn anak dea...skang dah kurang sikit
mungkin sbb masing2 dah further study kot..

dulu xda la plak dea tegur aku msa ak tlong ayah aku dulu
skang ni aku pelik plak bila dea tnya psl aku kat adik aku..
adik aku citer slalu gak dea tnya psl aku tiap kali dea dtg kedai...
so skang ni aku agak pelik sbb apa dea tnya psl aku
sedangkan aku ngn anak dea dah x rpt pun...
huhuhuhu...pelik n terkejut sungguh aku rasa...

Friday, December 14, 2012

stress and feeling useless

hai guys and girls..today i would like to tell u all about my feelings..
today i feel really stress and little bit down n i almost cry...huhuhu
i am such a cry baby...hehehe
i dont care,because if u feel like to cry then spilt it out..
because after that u will feel really better...

from last week until this week i felt really stress and feel really down
i'm stress because a tones of work that ive to do and also to prepare for the final exam
the timetable also have already been out on student portal..huhuhu



another thing that make me feel down n stress because i feel like i'm useless
why am i saying like that?hurmmm because let it be a secret...
for those who read my previous entry will know what am i talking about...

errmm i dont know how long will my problem will be continue
because i always face the same problem since i'm in elementry school until now..
what i can do is just follow the flow..
and thanx to my hubby,u always there for me to listen to my problems and also my cry...hehehe
thanx for comforting me...


Monday, December 10, 2012

5 Jenis Lelaki Yang Anda Patut Putuskan Hubungan

1 – Lelaki yang sering mengucapkan kata sayang tetapi tidak mahu atau tidak bersedia untuk menjalinkan hubungan yang lebih serius walaupun anda sudah mengenalinya sudah bertahun2. Ini bermakna bahawa anda bakan orang yang dia inginkan & mungkin juga anda tiada dalam kamus hidupnya.

2 – Lelaki yang sentiasa menghubungi anda tanpa mengira waktu. Selalunya lelaki sebegini akan mengeluarkan kata-kata manis apabila dia sangat memerlukan anda. Tetapi, bila anda memerlukannya, dia langsung tidak muncul atau memberi banyak alasan untuk mengelakkan dari anda.

3 – Lelaki yang selalu mengajak anda keluar hanya sebagai teman tapi mesra. Kemana saja anda berdua. Ibarat merpati sejoli la konon pd pandangan orang. Malangnya hati lelaki tu tak terdetik langsung untuk mengisi anda dalam ruang hatinya yang dah lama kosong. Jangan buang masa dengan lelaki cenggitu.

4 – Lelaki yang sudah mempunyai kekasih, tapi tetap mahukan anda (tamak betul). Selalunya lelaki macam ini mempunyai ramai awek tapi sekadar memenuhi nafsunya.

5 – Lelaki yang anggp dirinya sentiasa betul. Pandangan atau setiap perkara yang anda buat salah pada mata atau pandangan dia. Selalunya kalau menjalinkan hubungan dengan lelaki macam ini, anda akan sering dimarah atau ditengking kononnya anda saja yang bersalah dalam sesuatu hal (ego la tu), hal kecik pun nak dibesarkan.

same...nothing was change


ermmm pe maksud tajuk entry aku tu...
ni la aku nak citerkan...
if u all wannna read thanx...if dont just close this blog ok..
thanx for those who wanna read it...

what is same n nothing was change?
its my life...my social life...
since i'm in high school until i'm in U now
i think my social life never change...it remain constant

why i said like that?
because i'm always be an outsider among my friends..
i dont know why i'm becoming like that..
huhuhuhu

ermmm maybe its my own mistake
that it become like this cause i dont know how to cope wif them
n maybe i'm not as fun as them or maybe i'm too serious
or maybe i'm  lack of social skill...i dont know how to be friends wif others..
ermm its true its my fault..

at first i feel little bit sad cause i'm always feel like i'm being an outsider
later it feels like i'm used to it..
maybe this is the way my life is that is it looks like i've alot of friends
but in reality is i dont know whether i've  friends or not..

but the truth is i'm grateful to meet those people which who is being my friends
at least in my life i've friends although i feel lonely...
thanx to them at least i can be happy and have fun wif them..
although after that maybe i'll be forgotten..

i'm not sad wif my life n my situation now
n i know its my fault but i dont know how to fix it
so i just  go wif the flow n dont know how long it will become like this..

thanx to u all,i've a great time together wif u all...
luv u all n don't forget me okay because i've never forget u all...