Monday, August 20, 2012

tak tau nak kata apa?

fast growing relationship??
ak tau hubungan kitorg berkembang sgt cepat
tapi ak x regret pun benda tu malah ak suka
sbb ak tau ak betul2 sygkan dea

tapi fast growing relationship pun ada buruknyer gak
kalo cpt mesra,cpt la jgk gaduhnyer an...
mungkin hubungan kitorg dah masuk ke fasa mendatar or worse skang menurun
lately ni ad je bnda yg akan kitorg argue
pas baek satu bnda akan argue satu bnda lain plak
hmm sume ni mula bila ak mula bz semnggu before raya ni...

lagipun dea pun dah mula change
ak rsa dea bukan dea yg dulu la
ak rindu dea yg dulu...
xkn la ak mention dea x bz n duk umah je tu pun dea nk terasa sampai skang
sampai nk change siapa dea yg sebenar..

aku xtau mana hilangnyer degil dea dulu, mnja dea, dea yg xkn terima prkataan no dari ak...
ak rindu sume tu...asal lama sgt sume tu hilang
dea kata sementara je...tp smpai skang ak x jumpa lg tu sume...
sedey je...even skang pun dea x paham lg ak mcm mna...

ak ni ckp je marah n bengang n nk wat tu n nk wat ni
tapi kat ati xnk pun wat tu sume
tu pun dea still x paham lg...hmm salah ak ke sume ni happen?
kalo salah ak...ak akan try to fix it
ak rindu dea yg dulu...huhuhu