Friday, May 11, 2012

ok aku ngaku aku jahat

bila diselidik balik n pas berbincang n bercakap ngn kwn aku
aku dah dapat figure out beberapa kejahatan yg pernah aku wat
n bila pikir2 balik memang aku rasa perbuatan aku tu agak melampau la..huhuhu

benda melampau pertama yg aku wat ialah
pada hari lahir kawan aku,aku x wish kat dea
bukan aku x ingat but aku just saje je nk tundakan ucapan b'day tu sok harinyer atas alasan yg tertentu
last2 dah lepas 7 hari baru aku wish kat dea..huhuhu
dea punyer la bengang ngn aku...hmm x sangka plak dea marah ngn aku..huhuhu
jahat gak aku ni...ala masa b'day aku pun dea wish lmbt gak..huhuhu
tapi x selambat aku..huhuhu..ish2 kejam2...

benda melampau kedua yg aku wat
hmm ni memang agak jahat kot
kalo aku hangout ngn kawan2 aku n tiba time borak2
kalo topik yg kwn aku citer tu x best or bosan aku men hp ak or men msj spnjang kwn aku tu citer
hmm aku dgr citer dea but x 100% la..huhuhuhu
ada sekali aku kuar ngn kwn aku,whole day kuar ngn dea aku texting
sampai nk tgk wyg pun aku texting smpai dea tegur aku coz dah bengang sgt..huhuhu

hmm wat masa ni tu je la yg aku ingat benda jahat yg aku wat
hmm kalo ada yang laen aku belum ingat lagi
kalo ada sesapa di antara kawan aku yg baca entry ni n pernah terasa aku wat sumthing melampau
bagi la tau aku through komen ni eh
hmm saje nak tau n nak perbaiki diri..

aku nak minta maaf la diatas perbuatan melampau yg aku pernah wat ni
perkara ni kadang2 berlaku tanpa aku sedar..hmm kadang2 aku sedar aku wat benda tu
so tolong la maafkan manusia biasa  yg selalu wat silap ni yer...

0 comments:

Post a Comment