Tuesday, May 15, 2012

nama bakal anak perempuan

dear my future husband

one day nanti kalo kiter dapat baby girl an syg nak kasi nama anak kiter qairina marissa or qasrina maisara..
best x nama ni??sayang suka auw nama ni..unik sgt..kalo dpt twins kiter guna je la dua2 nama ni..
xpun kalo dpt lagi seorang baby girl bley guna nama tu gak..hmm sbb tu la syg prepare dua nama..

hmm utk baby boy plak abang je la kasi nama eh...coz anak lelaki an so better la abang bagi nama..
yela hero abang n kwn abg nnt an..nama yg abang nak bagi mesti yg best2 auw n mesti ada makna yg baek2 ok..

nama anak perempuan kiter tu pun syg dah tgk dah maknanyer..
qairina maksudnyer kebaikan n marissa maksudnyer seorang yg bersopan santun
qasrina pulak maksudnyer istana n maisara maksudnyer ketenangan,nyaman..
ok an makna nama tu..

ini la nama baby girls yg sayang nak letak kat anak2 perempuan kiter nanti
hope anak2 perempuan kiter akan comel2 n peribadi mereka seindah maksud nama2 mereka
hope impian syg ni tercapai..
AMIN..

#hmm impian aku kepada bakal suami aku 6 or 7 tahun akan datang...


0 comments:

Post a Comment