Sunday, May 20, 2012

i need u


seperti tertera pada tajuk di atas...
saya memang perlukan awak..
kalo awak xda la dalam hidup saya..saya xtau nak cari sapa kalo saya ada masalah
awak la pengubat luka saya..
awak an tau saya ni dah la x ramai kwn
kwn pun ada berapa orang je
ley kira ngn jari..tu pun x dpt nak senang an ati saya
awak je yg selalu ceriakn saya,ada bila saya perlukan
so kalo awak xda..sunyi la hidup saya...
so sentiasa ye ada kat sisi saya n jangan tinggalkan saya yer...
saya sayang kat awak auw

Tuesday, May 15, 2012

nama bakal anak perempuan

dear my future husband

one day nanti kalo kiter dapat baby girl an syg nak kasi nama anak kiter qairina marissa or qasrina maisara..
best x nama ni??sayang suka auw nama ni..unik sgt..kalo dpt twins kiter guna je la dua2 nama ni..
xpun kalo dpt lagi seorang baby girl bley guna nama tu gak..hmm sbb tu la syg prepare dua nama..

hmm utk baby boy plak abang je la kasi nama eh...coz anak lelaki an so better la abang bagi nama..
yela hero abang n kwn abg nnt an..nama yg abang nak bagi mesti yg best2 auw n mesti ada makna yg baek2 ok..

nama anak perempuan kiter tu pun syg dah tgk dah maknanyer..
qairina maksudnyer kebaikan n marissa maksudnyer seorang yg bersopan santun
qasrina pulak maksudnyer istana n maisara maksudnyer ketenangan,nyaman..
ok an makna nama tu..

ini la nama baby girls yg sayang nak letak kat anak2 perempuan kiter nanti
hope anak2 perempuan kiter akan comel2 n peribadi mereka seindah maksud nama2 mereka
hope impian syg ni tercapai..
AMIN..

#hmm impian aku kepada bakal suami aku 6 or 7 tahun akan datang...


Friday, May 11, 2012

ok aku ngaku aku jahat

bila diselidik balik n pas berbincang n bercakap ngn kwn aku
aku dah dapat figure out beberapa kejahatan yg pernah aku wat
n bila pikir2 balik memang aku rasa perbuatan aku tu agak melampau la..huhuhu

benda melampau pertama yg aku wat ialah
pada hari lahir kawan aku,aku x wish kat dea
bukan aku x ingat but aku just saje je nk tundakan ucapan b'day tu sok harinyer atas alasan yg tertentu
last2 dah lepas 7 hari baru aku wish kat dea..huhuhu
dea punyer la bengang ngn aku...hmm x sangka plak dea marah ngn aku..huhuhu
jahat gak aku ni...ala masa b'day aku pun dea wish lmbt gak..huhuhu
tapi x selambat aku..huhuhu..ish2 kejam2...

benda melampau kedua yg aku wat
hmm ni memang agak jahat kot
kalo aku hangout ngn kawan2 aku n tiba time borak2
kalo topik yg kwn aku citer tu x best or bosan aku men hp ak or men msj spnjang kwn aku tu citer
hmm aku dgr citer dea but x 100% la..huhuhuhu
ada sekali aku kuar ngn kwn aku,whole day kuar ngn dea aku texting
sampai nk tgk wyg pun aku texting smpai dea tegur aku coz dah bengang sgt..huhuhu

hmm wat masa ni tu je la yg aku ingat benda jahat yg aku wat
hmm kalo ada yang laen aku belum ingat lagi
kalo ada sesapa di antara kawan aku yg baca entry ni n pernah terasa aku wat sumthing melampau
bagi la tau aku through komen ni eh
hmm saje nak tau n nak perbaiki diri..

aku nak minta maaf la diatas perbuatan melampau yg aku pernah wat ni
perkara ni kadang2 berlaku tanpa aku sedar..hmm kadang2 aku sedar aku wat benda tu
so tolong la maafkan manusia biasa  yg selalu wat silap ni yer...

Sunday, May 6, 2012

love my supporting parents

as salam sume kengkawan kat sini..
hmm khabar baek kah anda sume??
aku sihat2 je n happy2 je..

just nk citer pasal betapa supportingnyer parents aku
n aku sayang n appreciate sgt2 sifat supporting dorang tu
apa yg diorang support ak yg ak appreciate sgt ialah diorang sgt2 percayakan aku
n diorang sgt supporting kalo ak kuar jejalan n balik umah agak lambat..

hmm ak terharu sgt yg diorang percaya kat aku 100% bila bab2 kuar hangout ngn kwn2 ni
n ak xkn sekali-kali merosakkan kepercayaan yg diberi tu
ye la sekali rosak kepercayaan tu hmm nth2 smpai bila2 pun ak x ley kuar agaknyer..
sbb tu la ak suka n senang kalo sume kwn2 ak mak n ayah aku kenal..
bila dorang dah kenal dorang xda la risau sgt n ak pun xda la takut sgt nk balik umah lelambat ni
lagipun ak kuar ngn kwn2 yg ak betul2 percaya n kenal je utk kuar smpai lewat mlm ni

dulu2 masa muda2 dulu kalo ak kuar pada siang hari sblum kul 6 mesti ak make sure ak dah balik
but skang bila dah cecah 19 n 20 ni...hmm slagi blum kul 7 slagi tu la x balik lg..
dulu2 ak takut parents ak bising kalo balik lelambat but skang ni ok je coz diorang pun rilex je..
bukan ak amik kesempatan eh..just mnggunakan kepercayaan yg diberi je..

dulu2 jarang kuar mlm...kalo kuar pun kul 10 dah balik dah
skang ni kalo kuar mlm slagi x kul 11,slagi tu la x balik lg..
hehehe...nakal gak ak ni..
masa b'day ak lagi dahsyat....sehari suntuk ak kuar..
siang ak kuar umah dari kul 12.30...balik kul 7..kul 8 kuar balik..kul 12.30 a.m baru balik
hmm celebrate sakan la hari tu...letey memang letay..but fun kot...hehehe
sok tu parents ak ok je coz diorang tau ak kuar ngn sapa...

hmm kadang2 ak tgk kwn2 ak parents diorang akan kol kalo diorang balik lmbt
n ak akan rasa wah caringnyer parents diorang..parents ak x penah pun kol ak kalo ak balik lmbt..
even belum smpai umah kul 1 pagi pun diorang x kol...huhuhu..
xpa itu tandanyer diorang percayakan ak...so kena guna sebaiknyer...
hmm bila dah 20 ni je selalu la kuar mlm...dulu2 jarang n x pernah lngsung..

hmm so ak syg ngn parents ak yg sgt supporting n sgt percayakan aku
susah nk cari parents mcm parents ak..
kebebasan yg diorang bagi ni pun ad batasnyer n ak sentiasa ingat akan batasan tu