Thursday, April 5, 2012

xtau nk letak tajuk ape...hehehe

as salam sume..hari ni nak citer sumthing...tp ak xtau nk letak tjuk pe..hehehe
ari ni an ak tgk2 la post lama2 aku..hmm nostalgia betul
ada rasa nk ketawa,sdey,malu n trtnya2..hehehe


hmm sebenarnyer ak nk update blog aku ni semalam
tapi ada masalah yg mengganggu kepala otak aku
nth dak mana yg msj aku smlm dgn mmperkenalkn diri dea 'ejo'
aku memang x ingt langsung kat dak ni
ye la knl through fone je an n jumpa pun x pernah
memang x ingt langsung la an
yg lagi brtmbah sakit kepala aku siap bersyg,abg plak ngn aku
ish tolong la...aku baca text dea pun nk muntah aku rasa..last2 ak ingt dak ni..
dak t'ganu yg suka aku coz akunyer rupa n suara mirip ex dea...huhuhu seram...
langkah yg aku ambil off hp n x layan dea la...hehehe

aku ni kalo org yg ak knl n kata suka ak through hp je or through fb ni memang ak x caya
ye la bukannyer kenal kiter sgt an..tetiba je suka..memang tipu la tu..
so org2 mcm tu kalo tetiba ilang then muncul balik memang ak x ingt la n xnk ingt pun
hehehe..bagi ak org2 mcm ni dtg n pergi mcm tu je n xda pape effect dlm idup ak pun...


 bila ak baca balik entry2 lama aku..hmm mgimbau byk kenangan
kenangan pasal aku crush kat sum1 time sekolah dulu...
hmm kalo aku tau lpas aku brterus terang pe yg aku rasa kat dea n dea reject ak dgn sgt cepat akn wat idup ak bahagia mcm skang ni..hurmm dari dulu aku wat mcm tu..
biar kecewa dulu n bila dah lupakan dea...idup ak pun smakin ceria n bahagia
ad lagi org yg snggup beri perhatian kat aku...hmm happy n bahagia kot..
betul la org selalu kata..setiap bnda buruk tu msti ad hikmahnyer..
hehehehe
skang ak anggap yg ak penah suka dea tu adalah satu penglaman..penglaman yg byk sgt ajar aku..hehehe
skang memang dah lupa dah perasaan tu kat dea n anggap dea memang betul2 kawan aku je..
not more than that..hehehe


 hmm kepada kwn2..aku dah ready dah nak jumpa u all n terangkan pe yg jadi kat aku ni..
if korg nk dengar la..kalo xnk xpa..i just keep it for myself..
n aku rasa agak kesal gak n aku tau tu mgkin salah aku bila lama sgt menyendiri so bila nk cope ngn korang
aku x tau mcm mna nk wat bnda tu...ak dah rasa amat janggal n jauh sgt terkeluar dari group kiter..
hmm aku x salahkn korang n mngkin salah aku...tapi nak wat mcm mna before this emosi ak x stabil..
so aku just wat pe yg terbaek utk jaga emosi n hati aku..huhuhuhu


so sampai sini je la luahan rasa aku kali ni...
kalo ad lagi x puas ati n ak rasa nk citer,aku akan citer..hehehe
sampai bertemu kembali la ye...

as salam...n bye...

0 comments:

Post a Comment