Monday, April 23, 2012

tak semestinyer

as salam sume...selamat bertemu kembali...(entah bila kiter bertemu an)huhuhuhu..
hmm korang sume sihat x??ak sihat je..kalo x sihat ak xda la update blog ni an..huhuhu
hmm tgh pagi2 buta ni tetiba rasa nak update bnda yg dah lama ak pikir nk tulis
tapi xtau la knp x tertulis-tulis sebelum ni...huhuhu

aku nk bagitau pe yg ak rasa n ak pikir
lama gak la ak pikir benda ni...benda apa??
hmm ni la nak citer ni...

dulu2 ak selalu pikir or rasa yg kalo kiter ada persamaan ngn orang kiter suka msti best an..
kira mcm kiter mcm pasangan yg secocok la..
yela citarasa muzik sama,citarasa filem sama n cara berfikir hampir sama...
hmm rasa mcm wah secocoknyer kalo ak couple ngn dea..
yela almost sume bnda yg ak suka,dea suka...n pndpt kitorang sentiasa sama je...
mcm best je mcm tu an...

but sebenarnye seseorang yg byk prsamaan ngn kiter or kbetulan ada persamaan ngn kiter
x semestinyer akan bersama ngn kiter or menjadi jodoh kiter
memang la rasa seronok bila org yg kiter suka mmpunyai persamaan ngn kiter
but itu sume bukan la alasan kukuh yg dea akan suka kat kiter or jadi teman kiter
so kat sini baru ak sedar yg kiter x ley mengharap sgt..
jgn berangan terlalu tinggi,bila jatuh sakit sgt auw...huhuhu

so org yg byk perbezaan ngn kiter x semestinyer bukan jodoh kiter
mungkin perbezaan itu akan mmbuat an kiter byk bergado
but dgn perbezaan itu la kiter saling melengkapi..
then lama2 kiter bley terima perbezaan itu dengan hati yg terbuka

hmm dalam dunia ni byk benda yg x terjangka..
pe yg kiter rancang n harap kadang x jadi nyata
sebaliknyer pulak yg jadi..sama ada terjadi bnda baek or x je
sumenyer dah ketentuanNYA...

0 comments:

Post a Comment