Sunday, April 1, 2012

manusia memang begitu

as salam sume..korang sihat2 x.??aku kat sini sihat2 je...alhamdulillah...
w/pun hati dan perasaan ni sakit sikit dgn beberapa peristiwa
tetapi aku kuat an semangat coz pe yg berlaku hanya sementara..
tu yang ak sentiasa pikir utk kurang an sakit..
hmm nasib bek ad org sekililing yg byk beri aku semangat
thanx u alls...

pe yg aku nk citer an actually ialah pasal ragam manusia iaitu aku sndiri sbnarnyer
hmm ye la ak sbg manusia bese an so dari pndang org len elok tgk diri tu dulu an
aku nk citer yg memang habit manusia x penah puas ati ngn keadaan diri tu
sentiasa je merungut ngn pe yg kiter xda n merungut gak dgn pe yg kiter ada

mcm aku ni..masa dulu2 merungut coz dah lama sgt single n tiba2 rasa nk berteman
heboh la mengadu kat blog aku ni an yg ak sunyi coz xda teman
tapi time tu memang aku sunyi ok..

but skang ni bila dah ad teman yg sudi bagi perhatian an
mula terpikir xnk couple2 ni
hati ni memang la suka ad org kasi perhatian kat kiter...sgt2 suka kot
cuma bila pikir lama2 rupanyer aku x ready lg utk bagi komitmen kpd sebuah hubungan
hmm dah lama sgt single ni n dah bese single so dah jadi seronok plak
x sanggup plak nak tinggal an life single ni
ceh ayat mcm la dlm masa terdekat ni nak tunang or kawen an
couple je kot...huhuhuhu

tapi tu la yg ak rasa sebenarnye..tunggu la lagi 5 tahun an
hah baru terbuka nk couple2 ni..kalo serasi bley la terus bertunang an..hehehe

so pe yg aku nk sampai an ialah as normal human being..kiter sntiasa merungut dgn kehidupan kiter...
bila xda pun merungut bila kiter ada sesuatu yg bernilai pun kiter merungut..
hehehe..mcm aku...

sekian dari saya yg comel {ceh perasan je..}
nur arina nadirah...

0 comments:

Post a Comment