Wednesday, March 28, 2012

wah aku sukanyer...

hai friends...hope sihat sentiasa n happy sentiasa...
ak alhamdulillah sihat n happy la juga...hehehe
hmm aku nak citer something yg aku baru discover..hehehe
nak tau apa??hah ni la yg nk citer ni...

hmm nak tau..baru2 ni ak baru tau yg ak ska tgk kalo boys or guys drive..
suka tgk bila ak duk sbelah la time dorg drive tu...hehehe
bila dorg drive ak rsa or ak nmpak dorg ni macam menarik sgt2..
ak rsa dorg ni mcm macho je...
bila dorg drive tu ak rsa dorg mcm berani,melindungi n gentlemen la..
mcm dorg nak take care kiter la...
hmm mcm tu la aku rasa...
bley melt auw jantung ni...hehehe

so nasihat ak kepada dak laki...kalo nk pikat girls tolong la drive utk dorg..
sure2 dorg akan trjatuh cinta secara x langsung...hehehe
w/pun korg x hensem tp bila korg drive korg akn automatik jadi hensem..hehehe
so kna la pndai drive ok...hehehe

pape pun ak memang suka tgk guys drive..itu la realitinyer...hehehe

0 comments:

Post a Comment