Thursday, March 8, 2012

friends,hope you all understand me!!!


 salam kepada mereka yg membaca blog aku ni..
hmm pagi tadi ak dah update an
but skang rasa nak update lg la plak
hmm rasa nak kongsi sumthing plak
lucky me that ramai kenalan ak x tau pasal blog aku ni

hmm masalah ni aku dah citer kat 3 org yg ak rasa close ngn aku
but hanya sorg je yg paham keadaan aku,perasaan aku n sakit yg aku rasa
masalah aku sebenarnyer memang datang dari perasaan aku sendiri
i've tried very hard to control my emotions but it seems to fail
yela org kata byk bersabar n byk an doa
hmm aku sedang cuba muhasabah diri ni

tp wat masa ni aku dah letey utk berlakon depan korang
fake smile,fake happy face n fake jokes
sumenyer ak dah letey
aku tau tu bukan salah korang n korang x niat pun utk behave mcm tu dpn aku
tapi aku still xdpt nk buang rasa sakit ati n tersisih aku tu
aku tau tu sume rezeki korang n bukan rezeki ak utk bersama ngn korang
but korang tolong la paham n bagi aku masa utk accept sume ni

dalam masa terdekat ni memang aku rasa ak xley nk mix n hangout ngn korang
bukan salah korang tapi perasaan aku yg xbley berdepan dgn korang
yup aku tau kalo ak citer an masalah ak ni korang akan cuba utk pujuk ak dgn ayat seperti
"result ko ok je la,knp nk sedey2 plak" or "hmm pointer ko tinggi gak la n layak masuk U auw"
tapi kata2 korang tu nnti akan mmbuat an ak rasa korang mngejek aku
aku tau korang x mksudkn mcm tu,tp minda ak proses mcm tu
sesapa yg paham keadaan aku situasi aku sepanjang bersama ngn korang akan paham pe yg aku rasa

jalan terbaik bagi aku adalah stop seeing you guys for a moment
sampai la aku bley revive emosi n semangat aku...
hmm utk sambutan b'day ko,aku akan cuba utk turut serta
tapi ak x janji yg aku akan turut serta
sebab event 'celeberate' b'day ko ni sgt dekat dgn tarikh brmulanyer happiness korang
aku gembira utk korang cuma aku perlu buang cancer cemburu aku terhadap korang
hope korang bley paham...
tahniah lagi sekali n hope jumpa nanti bila aku rasa aku sudah bersedia

0 comments:

Post a Comment