Wednesday, March 28, 2012

wah aku sukanyer...

hai friends...hope sihat sentiasa n happy sentiasa...
ak alhamdulillah sihat n happy la juga...hehehe
hmm aku nak citer something yg aku baru discover..hehehe
nak tau apa??hah ni la yg nk citer ni...

hmm nak tau..baru2 ni ak baru tau yg ak ska tgk kalo boys or guys drive..
suka tgk bila ak duk sbelah la time dorg drive tu...hehehe
bila dorg drive ak rsa or ak nmpak dorg ni macam menarik sgt2..
ak rsa dorg ni mcm macho je...
bila dorg drive tu ak rsa dorg mcm berani,melindungi n gentlemen la..
mcm dorg nak take care kiter la...
hmm mcm tu la aku rasa...
bley melt auw jantung ni...hehehe

so nasihat ak kepada dak laki...kalo nk pikat girls tolong la drive utk dorg..
sure2 dorg akan trjatuh cinta secara x langsung...hehehe
w/pun korg x hensem tp bila korg drive korg akn automatik jadi hensem..hehehe
so kna la pndai drive ok...hehehe

pape pun ak memang suka tgk guys drive..itu la realitinyer...hehehe

Tuesday, March 13, 2012

almost nk ilang suara

hola sume..
ari ni aku happy sangat2
aku gi karaoke n nyanyi puas2 sampai nk ilang anak tekak..hhuhu
hmm nak release tensionnyer pasal an..
aku nyanyi dari kul 8.30 until kul 12.00
hmm lama x...hehehe
dgn nyanyi ni aku ley express pe yg aku rsa n aku dpt lpakn segala msalah yg aku ada
seronok rasa macam wat konsert sndiri je
hehehe
hmm wat masa ni aku senang dgn keadaan mcm ni
time can heal rite
so let's follow the time n what will happen next...
i'am always smile.... :)

Friday, March 9, 2012

it's easier to say it than bear it

hmm skang aku dah lega sedikit
after wat beberapa perkara yg menenangkan
aku rasa more relax now..

hmm lupa lak ad sorang follow blog ak..huhuhu
thanx for your advice but you do not know what my mind are going thru
hmm ko penah rasa benda yg sama
but skang benda sama but different situation from what you had gone before
tapi it's ok n thanx for being understanding

hope ko x citer kat sesapa about this kat yg len
let it be a secret among the two of us ok
n enjoy your happy moment with others n have fun for my behalf
i tried to smile...k dun worry n i'm ok now...

Thursday, March 8, 2012

friends,hope you all understand me!!!


 salam kepada mereka yg membaca blog aku ni..
hmm pagi tadi ak dah update an
but skang rasa nak update lg la plak
hmm rasa nak kongsi sumthing plak
lucky me that ramai kenalan ak x tau pasal blog aku ni

hmm masalah ni aku dah citer kat 3 org yg ak rasa close ngn aku
but hanya sorg je yg paham keadaan aku,perasaan aku n sakit yg aku rasa
masalah aku sebenarnyer memang datang dari perasaan aku sendiri
i've tried very hard to control my emotions but it seems to fail
yela org kata byk bersabar n byk an doa
hmm aku sedang cuba muhasabah diri ni

tp wat masa ni aku dah letey utk berlakon depan korang
fake smile,fake happy face n fake jokes
sumenyer ak dah letey
aku tau tu bukan salah korang n korang x niat pun utk behave mcm tu dpn aku
tapi aku still xdpt nk buang rasa sakit ati n tersisih aku tu
aku tau tu sume rezeki korang n bukan rezeki ak utk bersama ngn korang
but korang tolong la paham n bagi aku masa utk accept sume ni

dalam masa terdekat ni memang aku rasa ak xley nk mix n hangout ngn korang
bukan salah korang tapi perasaan aku yg xbley berdepan dgn korang
yup aku tau kalo ak citer an masalah ak ni korang akan cuba utk pujuk ak dgn ayat seperti
"result ko ok je la,knp nk sedey2 plak" or "hmm pointer ko tinggi gak la n layak masuk U auw"
tapi kata2 korang tu nnti akan mmbuat an ak rasa korang mngejek aku
aku tau korang x mksudkn mcm tu,tp minda ak proses mcm tu
sesapa yg paham keadaan aku situasi aku sepanjang bersama ngn korang akan paham pe yg aku rasa

jalan terbaik bagi aku adalah stop seeing you guys for a moment
sampai la aku bley revive emosi n semangat aku...
hmm utk sambutan b'day ko,aku akan cuba utk turut serta
tapi ak x janji yg aku akan turut serta
sebab event 'celeberate' b'day ko ni sgt dekat dgn tarikh brmulanyer happiness korang
aku gembira utk korang cuma aku perlu buang cancer cemburu aku terhadap korang
hope korang bley paham...
tahniah lagi sekali n hope jumpa nanti bila aku rasa aku sudah bersedia

lucky me i can act

hai sume..ak rsa dah berhabuk dah blog ak ni
mlas nak update je w/pun masa byk gler
hmm ak byk hbis an msa ngn fb n tgk youtube je pas habis sekolah ni
huhuhu nak keje parents ak x kasi,so dok umah jd anak dara mithali la..hehehe

smlm an ak dapat result stpm..
hmm quite ok but little bit dissappoited cause not achive what i target
but redha je la n cover it with my smile that as sweet as candy..
lucky me that i can act naturally...hehehe
to all my classmate congrats to all of you cause u achive what u want
n sorry if u all will rarely see me in the future
because i need sometime to adjust myself to fit in with you guys again
hope u all will understand

and those who achive higher pointer than me
i hope n please don't congrats me
it is because its like u all make fun of me
don't understand,try to think that u all in my place
than u will understand

hope with my result i can further my studies
hmm i think i want further it in psychology n in UKM
hope they will accept me
i don't want to be dissapoint again in the future...huhuhu
but kalo xdpt UKM pun,dpt masuk U pun jadi la..huhuhu

ok that's all for today..
we'll meet sooner or later..bye..