Wednesday, January 11, 2012

hangout n problem

hari ni aku hangout ngn kwn2 aku..
hangout gi mana..gi tesco seremban jaya je.
hmm aku ni xpernah lagi jejak kaki kat tesco seremban jaya ni..
so nk kata jakun tu xda la...
bukan beli pape pun..
just jalan2 je kat dlm tesco tu sambil bergosip ngn kawan aku
hehehe


hari ni aku dah bagitau satu rahsia besar kat kwn aku si AIDA
hmm si comel manis tu...hmm xtau knp ngn dea aku rasa ak leh bgtau rahsia ni...
mungkin aku senang dgn sikap dea yg happening tu..
masa mula2 bgtau dea memang terkejut but after aku citer 1 persatu dea relax je..
and dea pun memahami keadaan aku...
tadi ada gak kena marah ngn dea but pndirian aku an,so dea pun xleh nk wat pe..
hehehe
sorry ye AIDA...



hmm skang ni aku kena selesai an 1 lg masalah
hmm xkn la slamanyer nk wat bodoh n mcm x knl je kan each time jumpa
memang la skang ni x slalu jumpa but kadang2 tu jumpa la gak an
so aku nak selesai an masalah ini supaya pada masa akan datang xda la rasa mcm org bisu je bila jumpa an
hehehe
aku xtau punca masalah ini dari mana yg aku tau aku kena selesaiknnyer
benda2 remeh or hurt2 feeling ni tolak tepi...


hmm aku juga nak ucap an tahniah kat aida coz dah jumpa buah hati
hmm untung la ko dah jumpa sumone yg syg an ko
aku ni dah jumpa org yg aku syg cuma xtau la dea syg an aku gak ke x..
hmm sdey2..
ok ahad nnt aku akan bagi nasihat kaw2 kat ko..
hehehe diri sndiri ngn perasaan sndiri pun mcm hancuss
ni kan nk bagi nasihat kat org...huhuhu
xpa la aku ni a lots of experience tau...
hehehe puji dri sndiri plak...


hmm kepada ko yg aku syg...selamat malam....n sweet dream..hehehe

0 comments:

Post a Comment