Saturday, January 7, 2012

happy birthday mom..


6/1/2012...
hari ni adalah b'day my mom yg ke 50
hmm smakin lama smakin mningkat umor kita an
hmm for my mom b'day thun ni aku xbagi pape pun
ye la aku ni belum mmpunyai pndptn tetap lg
nak beli pape pun kadang2 claim ngn my dad gak...
huhuuhu

smbut b'day my mom xda la meriah pun
just gather whole family n gi mkn besar sikit
pe lagi gi mkn ikan 3 rasa la...hmm sedapnyer...
kek plak abg aku beli kat secret recipe..
tu pun beli 2 slice je...family aku ni bukannyer mkn sgt kek2 ni..
hmm pape pun aku tgk my mom happy la
kitorg pun happy smbut together ngn my mom..
pasni b'day aku plak..hehehe
rasanyer tahun ni pun xdpt present gak...huhuhu

pape pun SELAMAT HARI LAHIR KEPADA IBU TERCINTA RAMLAH BINTI PIEE..

0 comments:

Post a Comment