Thursday, December 15, 2011

Terasanyer..



hai guys and girls...
for u'r info aku dah merdeka dari exam stpm
result!!!hmm dah nak kuar nnt baru pikir...
takut la nk pikir skang,skang nk pikir cuti je dulu...hehehe
smlm je baru aku meraikan kemerdekaan aku
gi karaoke dari kul 8 smpai kul 12
huhuhu...nk pecah gak la ank tekak but puas auw...

bila dah dpt cuti selama 9 bulan ni
n xwat pape lg n x fokus kat pape yg penting wat masa ni
terasa mcm nk cpl la..huhuhu
tapi calonnyer ngak ada sih
so mcm mna nk cpl an...kena cari dlm masa 9bulan ni la..
ye la x wat papew an...hehehe

tapi ada 1 masalah auw...
aku dah lama menyingle an diri for almost 3 years auw
smata2 nk fokus on exam n study
so skang ni aku dah xtau mcm mna nk jadi romantik
n mcm mna suasana romantik tu..
kalo xtau sume tu dah mcm mna nk flirt other guys
huhuhu
cara2 nk flirt pun ak dah xtau auw...huhuhu
rasa agak sedih n mcm sadis je aku ni...

nk wat mcm mna eh???
ada x klas mcm mna nk jd romantik balik..hehehe
kalo ada aku nk join la...bleh jadi romantik balik an...
tu la terasa mcm mna cpl,nk rsa mcm mna suasana romantik tu
n nk rasa mcm mna jadi romantik tu...huhuhu
nk gak rasanyer manjakan sum1 n dimanjakan oleh sum1...
huhuhuhu

0 comments:

Post a Comment