Thursday, December 1, 2011

confuse...

hai u all's...dah lama sesangat aku x update this blog an
ye la aku agak busy ngn exam n i'm trying to avoid my lappy...
hehehehe

but kenapa aku update skang coz kpala otak aku tgh buntu
this coming monday paper sejarah
but aku xtau langsung nak baca apa
so utk menenang an minda n hati ni
huhuhu

berita baiknyer aku tinggal lagi dua paper je
after finish n aku pun merdeka
hehehe
xsabar nk tunggu tarikh bersejarah tu
hehehehe

sepanjang exam aku rasa ok la kot performance aku
tapi resultnyer xtau la mcm mna an
hope2 dpt yg the best la n aku dpt masuk U...
aku mesti gak kena masuk U...
hehehehe

hmmm skang dah december n nanti dtg la tahun baru
hmmm kejap je masa berlalu an
dah nak masuk 2012 plak
n aku akan jadi 20 tahun
ala rasa dah tuanyer because i'm not teenage anymore
huhuhuhu
xpa la dah dewasa kan....nk masuk U an....
hehehehe

ok la sampai bertemu kembali
kott yer korang pernah ketemu ngn aku an
hehehehe
nnti aku dah habis exam aku update lagi ok..
kalo korang nk baca sgt la kan
ok daa...

0 comments:

Post a Comment