Sunday, December 18, 2011

citer yg best aku rasa

 sesapa penah x tengok citer ni???


hai...citer ni aku baru je tgk kat hbo td...
dah lama dah citer ni aku rasa..
aku rasa citer ni best n klakar sgt2..

cb korang byg an yg korang baru date ngn someone
tiba2 korang dapat tau utk terus brsama dgn dea korang kena fight ex2 dea...
kalo korg kalah kiranyer kena putus an la relationship korang
if gf/bf korang tu ad 10 ex,so 10-10 tu la korang kena fight..
perlawanan ni dlm citer tu dipanggail LIGA BEKAS KEKASIH/THE EXS LEAGUE...
time korang nak fight tu,dea punye situasi sebijik mcm dlm video game
n korang akan ada power based on korang punyer kemahiran la...
dapat kalahkn ex bf/gf korang tu korang dpt la tmbah point/markah..

aku tgk citer ni kelakar kot
n bayang an kalo ada game mcm ni dlm dunia realiti ni
aku rasa korang mesti cari bf/gf yg x ramai ex an
tp kalo dah suka sgt2 kiter fight je la smpai mnang
ye la nak sesuatu bukannyer senang an...

so kalo this thing happen in reality..
what would you all do???

0 comments:

Post a Comment