Monday, December 26, 2011

activities in a month

salam, hai and hello
hmm just nak tulis pe yg aku wat spanjang bulan ni je
saje2 je nak bagitau w/pun aku tau korang memang xnk tau
but suka hati aku la dah aku rasa nak citer so aku citer la...hehehe

sepanjang bulan 12 ni aku melepak kat umah je la..
nak keje hmm blum ada keinginan lagi
but utk tmbah uwit poket aku tolong ayah aku kat kedai kejap2..
n thanx to my father w/pun dah x sekolah aku still dpt elaun tiap2 mnggu rm20..
hehehe love u so much dad...muuaaahhh...

bila dok umah je memang la kadang2 bosan tahap agak2 bley nk gila la..
so aku asyik tgk vid game show korea running man je la kat umah
kat tv baru ep 64 tp aku dah tgk smpai ep 70 dah...hehehe dah xda keje an..
citer ni aku suka tgk coz gler2 klakar n wat an aku gelak guling2 je..
so memang favorite show la...

hmm nak kuar nth la..aku ni bukannyer ramai kwn
kawan yg 2,3 org yg aku ada skang ni pun busy an
so xnk la kaco dorang an...takut mngganggu n dorang x fun je kuar ngn aku ni
so kiter kena la respect n try to understand...
so utk mengisi kebosanan aku,aku kuar la ngn my lovely sis...
nasib bek ada akak n adik yg sekepala...thanx u all...

aktiviti len yg aku wat,jln2 kat melaka...
tu pun parents aku yg bawak..
ye la dah lama kitorang x hangout sama2 an..
gi melaka dpt la aku gi zoo yg nak sgt aku gi tu..
nth ak xtau knp aku teringin sgt nak gi zoo..
nak ingt zmn kanak2 balik kot...hehehe
pape un seronok la...

hmm dah nk masuk tahun baru an..
azam aku nak masuk U je..hope sgt dapat masuk kalo x gler miserable aku..
hmm wat masa ni tu je la azam ak...
yg len nnt aku pikir lg...hehehe

0 comments:

Post a Comment