Monday, December 26, 2011

activities in a month

salam, hai and hello
hmm just nak tulis pe yg aku wat spanjang bulan ni je
saje2 je nak bagitau w/pun aku tau korang memang xnk tau
but suka hati aku la dah aku rasa nak citer so aku citer la...hehehe

sepanjang bulan 12 ni aku melepak kat umah je la..
nak keje hmm blum ada keinginan lagi
but utk tmbah uwit poket aku tolong ayah aku kat kedai kejap2..
n thanx to my father w/pun dah x sekolah aku still dpt elaun tiap2 mnggu rm20..
hehehe love u so much dad...muuaaahhh...

bila dok umah je memang la kadang2 bosan tahap agak2 bley nk gila la..
so aku asyik tgk vid game show korea running man je la kat umah
kat tv baru ep 64 tp aku dah tgk smpai ep 70 dah...hehehe dah xda keje an..
citer ni aku suka tgk coz gler2 klakar n wat an aku gelak guling2 je..
so memang favorite show la...

hmm nak kuar nth la..aku ni bukannyer ramai kwn
kawan yg 2,3 org yg aku ada skang ni pun busy an
so xnk la kaco dorang an...takut mngganggu n dorang x fun je kuar ngn aku ni
so kiter kena la respect n try to understand...
so utk mengisi kebosanan aku,aku kuar la ngn my lovely sis...
nasib bek ada akak n adik yg sekepala...thanx u all...

aktiviti len yg aku wat,jln2 kat melaka...
tu pun parents aku yg bawak..
ye la dah lama kitorang x hangout sama2 an..
gi melaka dpt la aku gi zoo yg nak sgt aku gi tu..
nth ak xtau knp aku teringin sgt nak gi zoo..
nak ingt zmn kanak2 balik kot...hehehe
pape un seronok la...

hmm dah nk masuk tahun baru an..
azam aku nak masuk U je..hope sgt dapat masuk kalo x gler miserable aku..
hmm wat masa ni tu je la azam ak...
yg len nnt aku pikir lg...hehehe

Sunday, December 18, 2011

citer yg best aku rasa

 sesapa penah x tengok citer ni???


hai...citer ni aku baru je tgk kat hbo td...
dah lama dah citer ni aku rasa..
aku rasa citer ni best n klakar sgt2..

cb korang byg an yg korang baru date ngn someone
tiba2 korang dapat tau utk terus brsama dgn dea korang kena fight ex2 dea...
kalo korg kalah kiranyer kena putus an la relationship korang
if gf/bf korang tu ad 10 ex,so 10-10 tu la korang kena fight..
perlawanan ni dlm citer tu dipanggail LIGA BEKAS KEKASIH/THE EXS LEAGUE...
time korang nak fight tu,dea punye situasi sebijik mcm dlm video game
n korang akan ada power based on korang punyer kemahiran la...
dapat kalahkn ex bf/gf korang tu korang dpt la tmbah point/markah..

aku tgk citer ni kelakar kot
n bayang an kalo ada game mcm ni dlm dunia realiti ni
aku rasa korang mesti cari bf/gf yg x ramai ex an
tp kalo dah suka sgt2 kiter fight je la smpai mnang
ye la nak sesuatu bukannyer senang an...

so kalo this thing happen in reality..
what would you all do???

Thursday, December 15, 2011

Terasanyer..



hai guys and girls...
for u'r info aku dah merdeka dari exam stpm
result!!!hmm dah nak kuar nnt baru pikir...
takut la nk pikir skang,skang nk pikir cuti je dulu...hehehe
smlm je baru aku meraikan kemerdekaan aku
gi karaoke dari kul 8 smpai kul 12
huhuhu...nk pecah gak la ank tekak but puas auw...

bila dah dpt cuti selama 9 bulan ni
n xwat pape lg n x fokus kat pape yg penting wat masa ni
terasa mcm nk cpl la..huhuhu
tapi calonnyer ngak ada sih
so mcm mna nk cpl an...kena cari dlm masa 9bulan ni la..
ye la x wat papew an...hehehe

tapi ada 1 masalah auw...
aku dah lama menyingle an diri for almost 3 years auw
smata2 nk fokus on exam n study
so skang ni aku dah xtau mcm mna nk jadi romantik
n mcm mna suasana romantik tu..
kalo xtau sume tu dah mcm mna nk flirt other guys
huhuhu
cara2 nk flirt pun ak dah xtau auw...huhuhu
rasa agak sedih n mcm sadis je aku ni...

nk wat mcm mna eh???
ada x klas mcm mna nk jd romantik balik..hehehe
kalo ada aku nk join la...bleh jadi romantik balik an...
tu la terasa mcm mna cpl,nk rsa mcm mna suasana romantik tu
n nk rasa mcm mna jadi romantik tu...huhuhu
nk gak rasanyer manjakan sum1 n dimanjakan oleh sum1...
huhuhuhu

Monday, December 12, 2011

Saat yang aku tunggu...

yahoo...sok adalah saat yg aku tunggu
hari aku merdeka
iaitu hari berakhirnyer exam stpm dlm idup aku
kalo bleh aku nk wat mcm ni sok
tapi kang obvious sgt plak
ye la ad lg kwn2 aku yg x hbis exam lg
so gud luck la utk korg eh...

lepas exam hmm nk wat pe??
lepak kat umah dulu kot
pastu baru keje
hehehe
nth la xda prancangan lg
yg aku tau sok aku MERDEKA!!!!HOOOREEE

Thursday, December 1, 2011

confuse...

hai u all's...dah lama sesangat aku x update this blog an
ye la aku agak busy ngn exam n i'm trying to avoid my lappy...
hehehehe

but kenapa aku update skang coz kpala otak aku tgh buntu
this coming monday paper sejarah
but aku xtau langsung nak baca apa
so utk menenang an minda n hati ni
huhuhu

berita baiknyer aku tinggal lagi dua paper je
after finish n aku pun merdeka
hehehe
xsabar nk tunggu tarikh bersejarah tu
hehehehe

sepanjang exam aku rasa ok la kot performance aku
tapi resultnyer xtau la mcm mna an
hope2 dpt yg the best la n aku dpt masuk U...
aku mesti gak kena masuk U...
hehehehe

hmmm skang dah december n nanti dtg la tahun baru
hmmm kejap je masa berlalu an
dah nak masuk 2012 plak
n aku akan jadi 20 tahun
ala rasa dah tuanyer because i'm not teenage anymore
huhuhuhu
xpa la dah dewasa kan....nk masuk U an....
hehehehe

ok la sampai bertemu kembali
kott yer korang pernah ketemu ngn aku an
hehehehe
nnti aku dah habis exam aku update lagi ok..
kalo korang nk baca sgt la kan
ok daa...