Wednesday, October 5, 2011

tiada tajuk

salam n hai sume...
dah lama gak aku x menaip kat sini
sebabnyer kadang2 xda idea la
n kadang2 malas je nak tulis wpun time tu idea dtg
huhuhuhu

ok aku baru lepas trial n keputusannyer ok2 saje
ada  subjek aku dpt teruk giler la
frustrated aku ngn subjek tu
tapi xpa la nanti perbaiki lagi
wat yg the best utk stpm nanti
insyaallah..
aminn...

ari jumaat ni ada perjumpaan ibu bapa
memandangkan ayah aku memang cuti ari jumaat 
so aku ada beri tau ayah aku pasal perjumpaan tu
ayah aku mcm xnk dtg je
perjumpaan kali ni aku x kisah ayah aku dtg coz aku ada 2A hehehe
tapi ada 1C...C tu memang akan membuatkan ayah aku agak bengang
so terpulang la kat my dad nak dtg ke x an...

ari ahad plak ada majlis utk dak2 upper 6
iaitu prom evening
bese wat mlm an
but utk mengelakkan perkara yg x diingini
prom tu ditukar la pada waktu siang
agak excited..
ye la selama ni jadi dak sekolah mana ada gi prom2 ni
bila masuk U baru ada majlis prom ni
but disebab an kitorang ni pra-U kira dak U  gak la
so diadakan la prom ni utk kitorang

semata-mata utk prom ni je
melayang rm250 aku beli baju utk prom je
belum plus ngn shoes n tudung lagi
nasib bek ayah aku sedia memberikan subsidi
so pape yg x cukup just minta peruntukan je la
hehehehe
ala sekali utk tahun ni je
tahun depan xda lagi prom2 ni
hehehehe
so tuk tahun  ni aku nak la jadi elegent n gorgeous
nak wat kelainan sikit
kononnyer la..
hope2 jadi la...hehehe

skang ni aku rasa dia dah putus asa dgn aku kot
nth2 dia ada baca blog aku ni
coz ada 1 day dia call aku suara dia mcm sedey je
tapi disebab an time tu aku busy aku x dpt nk tanya lebih lanjut
tu la last dia call aku until now
sorry ye awk sy x berniat nak kecewa an awk
sy just luah an apa yg sy rasa je...

0 comments:

Post a Comment