Monday, October 31, 2011

this is war

hai guys and girls
hope sume sihat2 je
mcm aku ni alhamdulillah sihat sejahtera
hehehehe

this is war...
yer lagi 20 hari lagi aku n sume kwn aku akan berperang
berperang menghadapi exam STPM which is exam terbesar dlm idup aku auw
target aku nk dpt 3.5 above
n masuk university yg aku nak
n course yg aku nak
hope aku berjaya mencapai cita2 aku ni

disebabkan lagi 20 hari nak exam
mlm ni aku dah mula start enjin brain aku ni for study
hmm byg an lepas trial ari tu aku mana ada study sgt
even time gerak gempur pun baca mcm x baca je buku
hehehehe

kali ni aku nk cuba kuat an semangat utk study
jgn malas2 n aku xnk jadi mcm dulu
xnak kecewakan mak n ayah aku
aku pun nak ikut jejak langkah senior2 aku dulu yg berjaya
so sebelum nak berperang kena la prepare betul2
make sure sume rifle,bom,or other gadgets dlm keadaan baik
baru la boleh menang masa war nanti
so nk make sure sume tu ok kena la prepare dari sekarang
huhuhuhu

tapi yang aku xsabar nak tunggu 13 disember 2011
which is ari aku merdeka dan tamatnyer perang
malam tu nanti aku nak kuar gi tgk wayang hahaha
seronok sangat2 la
kuar je dewan nak jerit je rasanyer
hehehehe

ok to all my fwens this song is just for all of us
hope we will make it through this war
n we will win this war together
gud luck for all of us

0 comments:

Post a Comment