Monday, October 10, 2011

susah nak tido

hai n hello there...
how are you??
hope u guys/girls fine..
cehhh speaking plak aku ni
hehehehe

as u all know from tajuk entry aku ni
aku latelly ni susah sgt nak tido
aku pun xtau kenapa
banyak sgt benda yg aku pikir
sebelum aku letak kepala atas bantal
mata aku ngantuk sgt2
sampai pedih2 mata aku tahan ngantuk
tapi bila dah baring n lampu bilik pun dah switch off
mula la kepala otak aku ni melayang-layang pikir benda yg mcm2



disebabkan susah nak tido ni
aku 2 or 3 kali tutup n bukak lappy
pastu 2 or 3 kali aku log in n log out fb
ye la aku on9 fb pun mcm xda function
tapi disebab an bosan n x leh nak tido
so aku 2,3 kali la on lappy n on9
tapi xwat pape pun kat fb tu

mungkin korang akan kata
dah xbley tido beh bek study an
exam aku pun dah dekat an
but bila open the book
mata aku mesti mengantuk n nk tido
so korang mesti akan kata
hah dah ngntok tido je la
but mcm aku kata kat atas tadi la
sblum baring ngntok dah baring terus xleh tido
pening2!!!!!

bila aku letak kepala kat bantal
aku mula pikir about future
about present
and also about the past
kadang2 aku pun x pasti knp aku pikir about the past
memang xguna pikir benda yg dah lepas
nak regret pe yg aku wat masa lepas pun xguna
but kadang2 mesti akan bermain kat kepala otak aku pasal bnda2 tu

kalo present plak aku akan pikir pasal perangai kwn2 aku la
benda yg cikgu ajar tadi la
sok ada subjek apa la
sok cikgu akan ajar apa
n mcm mna hari aku sok akan berlalu
kadang2 sampai details pe yg jadi siang tadi pun aku pikir gak

future aku pikir exam
aku pikir pas exam aku nak wat apa
pe jadi kat aku n my friends nanti
after dpt result apa yg akan jadi
ish mcm2 la...

so penyelesaiannyer aku x jumpa lagi
hope2 pasni update blog ni aku leh tido la ye
wish me have a good sleep ok...

0 comments:

Post a Comment