Sunday, October 9, 2011

ok je...

aku sebenarnyer nak komen about something
tapi aku takut komen aku akan mengguris hati je
coz kwn2 aku kata words aku sumtime little bit harsh
kadang2 sangat2 harsh la
so better ku simpan je beberapa words about that thing
dia dah wat dah cukup baek dah n nice job hasil keje dia

ok komen aku sebenarnyer ada beberapa benda yg aku x agree
but aku takut kata2 aku ni kang mengguris hati plak
but ni aku punyer blog an
so x salah aku express my feeling here

aku x stuju dgn gmbar beberapa student ada dlm vid tu
bukan aku anti ngn dak klas lain
but this is our class vid n our memories
knp nk babit an dak klas lain
but utk make it sense
aku pikir yg sebahagian besar dak klas aku adalah sebahagian dari kelas len gak
so x salah put a few person's photos in that vid

aku x stuju knp awal sgt put that vid on fb
ok la nk bagi kitorang tgk n nk kitorang comment tapi
knp x make it surprise for tomorrow event
baru lebih terasa happy,sedih.terharu n klakar bila tgk vid tu sama2 ngn dak2 yg lain
perasaan akan rindu each other mesti akan terasa sgt2..
sok an the real event n vid tdi buat pun utk acara sok
tapi xpa la bnda tu dah ada dah kat fb
n sume org dah tgk dah

pape pun good job coz u have done a nice vid
mungkin aku xpatut complain byk2 coz aku sndiri xnk wat vid tu  an
bukan xnk wat tapi xtau nk wat
coz aku ni pun bukannyer celik i.t sgt
so to that person jgn amik ati k
ko an cool....

0 comments:

Post a Comment