Wednesday, September 21, 2011

stop it!!!!

hai frenz..
sebenarnyer dah banyak kali aku try nak tulis benda ni
but selalu je xda masa an
ye la skang ni pun aku baru habis trial exam
hmm quite okay
bley la jawab but betul or x je tu yg aku x tau

aku nak story morry pasal guy yg aku kenal
kalo korang nak baca tolong a baca sampai habis
kalo xnk xpa la tutup je la blog aku ni an
aku tau blog aku ni bukannyer menarik pun mcm blogger lain punyer blog

aku dah paham dah semangat n kebodohan seorang mnusia bernama lelaki
aku kagum dangan semangat diorang but agak sedey gak ngn kebodohan diorang
but xleh nak salah an diorang la about bodoh tu
coz setiap manusia kalo dah fall in love wif sum1 mesti jadi stupid gak
sama ada 1/2 stupid or fully stupid
nama pun dah sayang an
sumernyer nampak indah je la

kalo pasal semangat plak aku kagum coz diorang memamng x mudah mengalah
diorang akan cuba dapatkan pe yg diorang nak
asalkan diorang dapat rasa bahagia tu dgn org yg diorang sayang
selagi orang yang diorang sayang x berpunya lagi
selagi tu la diorang akan berusaha utk dptkan girl yg diorang syg tu

ok mamat yg aku kenal ni aku sedey tgk dia
terkejar-kejar aku lagi utk dapatkan hubungan lebih dari kawan
aku terima n layan dia as a friend je
nak terima dia lagi aku dah x boleh
hati ni dah kering utk dia
sayang dia hanya sebagai kawan je
tapi dia x habis2 ungkit lagi kisah lama kitorang
memang kitorang ada kenangan indah but tu sume dah berlalu
n bagi aku kisah lama jangan dikenang
kiter kena move forward utk hidup
but aku sedey tgk dia tunjukkn silly dia depan aku
hanya nak aku semula
aku xnk dia jadi mcm tu,dia mcm tu watkan aku jadi sedey la

but pada yg sama aku kagum ngn dia
coz semangat dia x pernah luntur utk cuba dapatkan aku balik
dah dekat 3 tahun la dia cuba kejar aku balik
tapi usaha dia sia-sia
korang pun tau an kenapa
usaha dia yg gigih n semangat dia yg kuat je x cukup utk aku terima dia semula
aku xdapat lupakan keburukan yg pernah dia wat kat aku dulu
n ada reason lain aku cuba utk xda hubungan yg labih dari kawan
kerana hubungan yg macam tu akan merubah siapa diri aku sebanarnyer nanti

so satu hari nanti aku harap dia akan jumpa sum1 yg jauh lebih baik dari aku
n dapat membahagiakan dia
coz aku tau,aku bukanlah orang yg layak utk bahagiakan dia
our memories will always remain as memories.....

0 comments:

Post a Comment