Monday, September 12, 2011

pagi-pagi buta

ok skang ni dah pukul 5.44 pagi time aku tulis entry ni
lagi 2 jam 5 minit paper sejarah aku dah start
actually aku bangun kul 3.30 a.m tadi
nak study kan
untill now x tido lagi auw
hehehehe cool sgt la kononnyer

kebetulan ari ni aku pose
so direct la sahur sekali an
n besenyer after sahur aku tido
but ari ni aku rasa xnk tido la plak
nk fresh kan minda ni supaya pe yg aku baca x lupa
kalo tido nnti bangun je mesti mcm mamai2 an
so kadang2 ada je bnda yg kita lupa

utk trial exam kali ni aku betul2 serius kot
jarang gler aku bangun 3.30 semata-mata nak study
tu pun kalo esoknyer exam
kalo x,xda makna aku bangun pagi2 de
see selalu mengamalkan study last minute
ish2...

memang la org kata study last minute x elok
menyusahkan badan je,tgk contoh aku la
pagi2 lagi dah bangun nak study
tapi an bla last minute tu la bla baca mcm msuk je
n baru ada confident nak jwb exam
hehehe...
bleh pakai ke teori aku ni

k la pape pun wish me luck ok
doa2kan la aku supaya aku lulus with flying colours
AMIIN...

0 comments:

Post a Comment