Monday, August 29, 2011

my pathetic life

dah lama dah aku tau yg life aku sebenarnyer agak menyedihkan
kenapa aku kata menyedihkan..
sebab aku rasa sunyi n iri hati ngn kawan2 aku yg lain

knp aku cakap mcm tu...
sebab life aku hanya dikelilingi dgn org yg sama
maksud aku family aku n kawan2 yg hanya 5 kerat je
tu pun yg paling rapat
wat masa ni la...

aku jenis kalo berkawan memang aku kawan dgn ikhlas
pape aku wat utk diorang aku xpernah berkira
x pernah nk ungkit
kalo aku sebut 1 or 2 prkara tu hanyalah utk bergurau je
x pernah aku mintak balik

but bila aku pikir2 balik diorang xkn kekal jadi kwn aku
maksud aku 1 day mungkin kitorang dah jauh from each other an
so nth ingat nth kn x
kalo ingt pun belum tentu bleh jadi mcm dulu balik
but apa2 yg aku bagi n wat kat previous n present friends aku x pernah menyesal
w/pun diorang dtg n pergi mcm tu je dlm life aku

kes ni pernah je jadi dlm idup aku
aku ada sorang kawan
dulu kitorang rapat sgt n dia antara bestfriend aku
selalu dtg umah aku men badminton sama2
but bila dah terpisah kelas terus relationship kitorang x rapat mcm dulu
itu baru separate klas
belum belajar lain2 tempat lagi

but sekarang kitorang dah baek semula la
itupun kebetulan dia same klas ngn aku
kalo x jgn harap la kitorang akan jadi baik mcm dulu
aku berani jamin la..
kelar tangan pun aku berani auw yg that thing mesti happen
kalo kitorang x same klas

ok aku mengaku yg benda mcm ni pun salah aku gak
yg aku ni nampak sgt sombongnyer an coz xnk contact kwn2 lama aku an
but 1 perkara yg aku ingat aku dulu ramai bestfriend lelaki
n sekarang ni sume bestfriend tu dah jadi friends je
ye la bukan selalu jumpa pun
n kalo nak hangout pun aku rasa aku x sesuai dah nk hangout ngn diorang lagi

kawan perempuan???
aku memang xda kwn baek prempuan
sebab an kejadian yg dulu aku x prcayakn kwn baek prempuan
hmm mungkin ada,sorang la
tu pun susah nk contact  n jumpa coz masing2 sibuk an

so bila aku pikir2 balik life aku ni memang agak pathetic kot
kalo org len bleh citer diorang hangout ngn kwn diorang kat sini la
hangout ngn kawan diorang kat sana la
aku dgr n diam je la
ye la aku nk citer pe sedangkan kwn aku 5 kerat tu je
tu pun nk hangout susah sgt2
so diam je la...

0 comments:

Post a Comment