Thursday, July 14, 2011

two stories in one post

hari ni aku nak citer pasal x pernah puas dgn apa yg kiter ada
ala kalo pasal kebendaan tu korang dah biasa dgr an
ni pasal x pernah nak bersyukur dgn life kiter sendiri
contohnyer x jauh
aku la tu
hehehehe

aku akui yg aku sbg manusia biasa ni memang pernah terpikir
terpikir yg life aku x best,x mcm kwn2 aku
ye la life aku xleh nak bersenang2 mcm kwn2 aku yg lain
balik dari skewl aku kena tolong parents aku jaga kedai
xpun tolong mak aku wat kuih bahulu
hehehe
but lain plak pndangan kwn2 aku
bagi diorang life aku bertuah coz parents ada business sndri
so bleh dpt side income
maknanyer bagi diorang duit aku xpernah kering la
but beza aku dari korang aku kena work utk dpt uwit
but korang senang je bleh dpt uwit
but amount dia memang beza la

tu aku kata manusia x pernah bersyukur
mcm aku x bersyukur yg poket jarang kering
n kwn2 aku plak x bersyukur yg diorang byk sgt free time
manusia memang mcm tu

ok ni citer lain plak
korang tau an yg aku dah deactivate fb
kalo sapa2 yg xtau ni aku bagi tau la ni
ok akaun fb aku dah deactivate
coz atas reason yg tertentu
hehehe
tapi an ada hikmahnyer aku deativate akaun fb aku
ye la ari tu cikgu p.am aku wat akuan fb kat sekolah
ala dia bwk lappy dia n suh kitorang tolong
dia nak kitorang tolong dia cari kwn
n sibuk2 la tanya pe profile name aku kat fb
kalo dia tau tu nak add aku la tu
ish aku kalo on akaun fb pun xnk approve dia
coz aku x suka la ckgu2 jadi kwn
ye la nanti ada status kiter mcm bodoh ke
or pics kiter yg agak x brapa nk elok ke
habis di komennyer
nnti sampai bwk ke sekolah plak nnti
kwn aku pernah kena ngn cikgu klas dia
so skang ni aku lebih berhati2

aku rasa an TUHAN makbul an doa aku la
ye la masa aku deactivate fb aku ni
aku ingt aku memang xnk langsung campur org
ye la hp pun aku malas nak layan
nth mcm mna minggu lepas
sim card aku wat hal
hp elok je but sim card aku rosak
xtau rosak kenapa
hp aku x leh baca sim aku
ha xnk layan hp betul2 hp dah xleh guna
hehehe

1 comments:

Anonymous said...

alaaaaaa... jgn la... aku lak yg sdey ni.. mcm mna nk cntct ko ni... kngsi r ngn aku asal ko gnie.. aku bleh jd tman mndngr... hehehe( brhrp sngt ni)

Post a Comment