Saturday, July 30, 2011

sebab ramai kawan

aku tau la ko ramai kwn
sebabkan reason tu la
ko bleh je tinggal kwn ko ikut suka suki ko
cuba la pikir perasaan kwn ko bla ko wat mcm tu kat diorang
w/pun ko dah lama kwn ngn kwn ko tu

perangai ko yg selalu using kwn ko memang unacceptable
mungkin ko x perasan
but org len bleh nampak setiap gerak geri ko
tapi kalo nak gunakn kwn ko sekalipun
cuba la beradab sikit
jgn la nmpak sgt yg u'r using u'r friends

aku tau yg sikap ko ni xkn wat ko ilang kawan
coz sikap ko yg friendly n easy to get friends
senang2 ko bleh dpt kawan baru
but aku xtau la kwn2 lama ko mcm mna nanti
mungkin ko akan ilang kawan lama
kawan lama yg x bagi pape makna dlm idup ko pun

pape pun semoga ko berjaya la ngn life ko eh
after this kalo ada kwn2 ko yg ilang dari hidup ko
jgn menyesal or mungkin ko xkn rasa menyesal kot
SEBAB KO KAN RAMAI KAWAN.....

0 comments:

Post a Comment