Saturday, July 9, 2011

rasa jauh hati

hmm aku rasa lately ni memang aku agak sensitif
n aku rasa jauh ati
jauh ati ngn sapa biar je la aku yg tau
aku betul2 xda mood nak contact ngn sesapa skang ni
including all my friends
aku xtau n xpasti puncanyer apa

mungkin aku rasa mcm x dipedulikan maybe
xdipedulikan oleh sapa???
xpa la xnk la bagitau sapa
so that's why aku rasa jauh ati kot
xnk berhubung ngn sesapa yg berkaitan ngn masalah ni
xpun aku dah berjangkit ngn kwn aku yg wat masalah ari tu kot

aku rasa ok gak aku rasa mcm ni
ye la utk x ingt pasal bnda ni aku nak buzykn diri
buzykn dgn apa??
of course la ngn study
bleh fokus utk trial nnti
hmm ada kebaikannyer disitu

skang ni aku dah x peduli ngn fb n hp
blog ni aku still active
coz tmpat aku nk citer
ye la skang ni an tgh jauh ati ngn org
so xda tmpat nk citer
aku citer kat sini

so sesapa yg text aku
aku mintax maap kalo aku x reply msj korang
ada la reason tertentu knp aku x reply msj korang
so before korang rasa nak maki aku nanti
awal2 aku mintax maap eh

so sorry kepada sesapa yg terkena nanti
i need some time to be myself again..

1 comments:

shu hada♥♥ said...

nape tak off je hp tue??tak pon bgi kt adik kau yg sorng nie..hehehe..:)

Post a Comment