Saturday, July 9, 2011

berani x men truth or dare???

korang tau an about permainan ni..
ala men pusing2 botol tu
pastu kalo botol tu berhenti kat org tu
org tu la akan di challenge sama ada nk truth or dare
truth tu org tu kna ckp sejujur-jujurnyer pasal pape soalan yg ditanya
dare tu kalo xnk jwb soalan wat la cabaran yg kwn2 korang tetap an
n cabarannyer bukan benda mudah
always libat an benda2 bodoh yg kita kna wat

aku blum pernah lagi la men benda alah ni
blum ada kesempatan nak men bnda ni
teringin gak nk men
aku nk tau brani ke aku jwb soalan2 yg agak rahsia kalo kwn2 aku tnya
benda ni aku prefer men ngn kwn2 yg kiter prcya n close la
coz ni melibatkn rahsia kiter an
mesti byk kuar bnda2 yg buruk dari bnda bek
so kwn yg paling kiter prcaya la yg bleh simpan rahsia tu
n nak men game ni mesti men ngn org yg open minded
n xkisah nk kongsi rahsia or act silly

mungkin aku akan usulkan  game ni bla nk habis skewl nnti
men ramai2 baru seronok
nnt mcm2 bnda kiter bleh tau n bleh tgk
aku agak kalo aku men ngn kwn2 aku game ni sure2 kecoh 1 klas
even men bingo je dah kecoh
hehehehe
kitorang men lagi auw bingo tu..

so korang berani ke men game ni
kalo korang berani memang aku salute la
korang memang open minded
aku pun x sure yg aku bleh sberani korang ke x
utk share something that really secrets for me

coklat utk game ni pun ada...soft center utk truth solid for dares

1 comments:

shu hada♥♥ said...

daa pernah maen da..

Post a Comment