Sunday, June 12, 2011

wayang lagi...

ok pagi tadi aku xdpt nak tengok citer k.l gangster yg skang tgh meletup kat pawagam
aku tgk citer X-Men 1st class pada pukul 12.20
n citer tu habis kul 2 lebih so sampai umah nak kat kul 3
memang midnight betul tu...
hehehehe

disebabkan aku nak gak tgk citer k.l gangster tu..
aku beli tiket wayang utk ari ni
citer pada pukul 2.35 nanti
beli awal2 supaya x full nanti
hehehehe
x sampai beberapa jam after tgk citer X-men 1st class
aku gi tgk wayang lagi tu
sok dah start sekolah ni
x ingat2 lagi tu nak sekolah
result muet pun kuar sok
aku bleh relax gi tgk wayang an...
gempak tul la....
huhuhuhu

ok nanti 29 jun nanti aku nak beli awal2 tiket citer transformer
30 jun dah bleh tgk dah
memang x sabar nak tgk citer tu
hehehe
akak aku dah pesan dah nanti beli tiket citer tu sehari sebelum citer tu release
supaya dapat la tgk citer tu coz mesti full punyer citer tu nanti
kitorang memang minat gler2 citer ni
so xnak la lambat tgk citer ni
hehehehehe

0 comments:

Post a Comment