Thursday, June 9, 2011

trip...

as u know smlm aku ikut trip sekolah gi k.l
melawat frim a.k.a forest research institute malaysia,gi national science center n gi times square
nak kata excited aku gi xda la sgt
but fun la gak an..
disebab an kwn aku dah citer pasal trip ni kat blog dia
so aku citer sikit je la eh...
coz kbnykkn yg follow blog aku ni follow blog dia gak...

masa kat frim best la gak coz back to nature an
tgk pokok2 yg aku pun x pernah nak jumpa
kalo tgk pun tgk kat tv je
adventure gak la kat dlm tu
tapi yg sedeynye x dpt nak jln kat jmbatan gantung
diorang kata jambatan tu sedang dibaik pulih sampai oktober nanti
ye la asal kitorang dtg je time tu la jmbtan tu nak di baik pulih
spoil betul la....

ok kat situ je la aku rasa menarik
yg len2 tu bese je la tmpatnyer
national science center of course la byk benda berkaitan science kat situ an
time square ala sama je mcm shopping mall yg len...
xkn la korang x pernah gi shopping mall an....

so fun memang fun coz dpt gi jln2 cuti2 ni
aku cuti2 ni mana ada gi jln memana
duk umah je
huhuhuhu

ok ni ad pics time aku ikut trip tu....
gambar ni di snap masa kat frim...