Monday, June 13, 2011

smoke

aku x suka asap
apa2 asap je la kecuali kalo asap yg bawak bau masakan yg sedap
hehehehe
aku paling x suka n benci sangat2 asap rokok
kalo aku gi kedai mkn ke n org kat meja sebelah tgh hisap rokok
aku rasa nak sepak je muka orang tu la
dalam ati aku memang aku maki2 mamat tu
nak mati cepat la tu isap rokok bagai
kalo nak mati pun mati la sorang2 jgn nak heret aku sekali ngn asap rokok ko tu

aku x suka asap rokok coz benda tu wat aku sakit kepala
n sesak nafas
bila aku dah sakit kepala n sesak nafas mula la aku rasa loya
mesti rasa nak muntah kalo duk dekat ngn org yg merokok ni
so aku akan jauhkan diri dari tempat yg org merokok n perokok

aku pun x bleh terhidu bau asap kenderaan
same things happen kat aku
aku akan rasa nak muntah
mula la muka aku pucat n isi perut aku sume mcm nak terkeluar je

tapi yg bab asap kenderaan tu susah kot nak elak
kalo terhidu gak kena control akunyer perut la supaya x kuarkn balik pe yg aku mkn tadi
but kalo asap rokok
memang bleh elak but under certain cirumstances memang x bleh nak elak
so kena la tahan
n maki perokok tu dlm ati supaya ati aku puas
hehehehe

0 comments:

Post a Comment