Wednesday, June 29, 2011

nak wat trip lepas stpm

aku n kawan2 aku ada la plan nak wat trip gi P.D
xpun gi sunway ke
ni sume di plan pun after stpm nnti baru pergi
kitorang nak bermalam kat sana if gi P.D
but kalo gi sunway tu balik ari je la

ni pun just plan je
nthkan jadi nthkan tidak nnt
but aku hope sgt2 plan ni jadi la
ye la tahun ni je aku last sekolah
n mungkin tahun ni je last jumpa kwn2 aku
nanti bla dah lama x jumpa mesti dah mcm kenal ngn x je an

so trip tu nanti sbg aktiviti yg akan kitorang ingat spanjang hayat la
betapa gembiranyer kitorang bla hangout sama2
mcm aku kata dulu
masa terbaek aku or masa yg paling menggembirakan aku
masa aku 18 n 19
kira time aku jumpa kwn2 aku yg skang ni la
diorang kwn d'best yg aku penah ada
hope kitorang still remember and friends with each other
AMIIN...

yang paling best an akak aku dah bagi green light
dia bagi guna kreta dia nanti kalo kitorang jadi wat trip ni
hehehehe
seronok aku dgr bla akak aku ckp dia no hal stakat kitorang bwk kreta gi P.D je
but kalo gi sna aku xkn drive n aku pasti an org len yg drive
hehehe blum brani lagi nak drive gi sana
so dgn kbnaran akak aku ni hope jadi la trip yg kitorang rancangkan ni

so guys jgn x jadi plak auw...
nanti aku akan sdey sgt2 auw....

2 comments:

Benrauf said...

try lah wat trip singapore or hatyai.

Arina Nadirah said...

duit xda la...cukup stakat gi p.d je...nnt kalo dah ada uwit lbey bley la try gi sana..

Post a Comment