Thursday, June 23, 2011

kawan aku sorang ni

aku xtau la pehal ngn kwn aku sorang ni
dulu mood dia sentiasa ok je kot
bleh je lepak2 n hangout ngn kitorang
but skang ni asyik wat hal sendiri je
aku tau la exam trial nak dekat
tapi xyah la nak wat muka or act trlampau stress sgt
aku yg nak study ni pun rasa mcm xnk study je kat dlm klas tu
coz suasana dlm klas tu tegang sgt
jammed kepala otak aku tau x...

kalo ko ada x puas ati ngn kitorang bagi la tau
kitorang xkn marah2 ko puyer
n kalo ko marah ngn kitorang pun bagi la tau
jgn la wat perangai mcm ni
kita 1 klas n bleh dikata 1 group yg agak rapat dulu
tapi ko dah wat perangai mcm ni
wat an kitorang serba salah auw
nak tanya ko pe masalah ko
aku sure2 ko xkn bagitau punyer
n jwpn famous ko 'aku ok je la'
dah jwpn ko mcm tu wat an kitorang lagi mlas nak tnya

tapi jgn la wat kitorang tertanya
n wat an kitorang serba salah
setiap ari kitorang jokes sesama sendiri kat dlm klas tu
but ko x join kitorang
wat an tiap ari kitorang rasa x sedap ati auw
lagipun bla time study ko nak study sorang2
xnk pun campur ngn kitorang lagi
kitorang jadi agak sedey gak auw ngn keadaan mcm ni

so aku harap pas stpm nanti ko dah ok la balik eh
xpun dlm masa terdekat ni ke
aku hope sgt2 ko bleh bagitau masalah ko kat kitorang ke
nanti kitorang bleh tolong selesaikan probs ko tu ke
xpun try ubah apa2 yg ko x puas ati ke
so please bagitau la kitorang knp ko stay away from kitorang???

0 comments:

Post a Comment