Thursday, June 9, 2011

ingat nak wat mcm ni nanti....tapi....

tadi aku ada terpikir auw
kalo one day nnti aku dpt blajar kat tempat jauh such as sabah or sarawak ke
n aku kan mngkin sambung blajar lagi 2 tahun an
so sebelum aku gi tu aku nak antar satu msj kat dak yg aku suka ni utk kali terakhir
msj tu aku akan bagitau yg aku dah lama sgt2 suka kat dia
bukan suka je tapi dah syg sgt2 kot
n kalo bleh nak be together ngan dia w/pun aku tau yg dia xpernah n xkn pandang aku more than friend pun

pas aku dah antar msj tu aku terus xnak contact dia lagi
n aku xnk dgr pun jwpn dari dia
aku akan terus change hp number aku
supaya dia xdpt contact aku lagi
w/pun bleh cari aku kat fb
tapi fb je kan
xda masalah la bagi aku

lagipun nanti an aku dah gi jauh
mungkin duk sabah n sarawak
so posibilities nak jumpa dia balik memang sikit sgt2 la an
kalo terjumpa pun mesti time tu dah lama sgt2
n msj yg aku bagi tu mesti dia dah xingat lagi an
so time tu xda masalah sgt la
bleh je carry on kwn mcm bese an

itu sume aku akan buat kalo aku dpt study jauh2 la
kalo dekat2 n kot tetiba belajar satu tempat ngn dia nanti ke an
aku xkn wat mcm tu de...
so sebelum nak wat mcm tu aku kena tnya dia dpt belajar kat ner
aku xpasti sama ada aku hope perkara ni aku leh wat or x
tgk tempat n keadaan la...
kalo aku dpt wat insyaallah aku akan citer an...
kalo dpt wat la...
kena tunggu lagi 2 tahun la kot
hehehehe

0 comments:

Post a Comment