Monday, June 6, 2011

GILA!!!!

ok ari ni or maksud aku tadi aku gi shopping
skang ni an ada sale kat all the mall kat malaysia ni
n kebetulan aku dah lama x shopping
n kebetulan jugak uwit aku pun tgh agak byk la skang
so pe lagi kiter shopping la..

aku dah lama x beli baju baru
so tadi aku ad la beli beberapa barang sikit
iaitu baju sehelai je
seluar sepasang
kasut 2 pasang
handbag satu
memang shopping sakan betul an
hmm nak cecah rm200 gak la aku shopping
ni uwit yg aku kumpul byk2 lebur mcm tu je
huhuhuhuhu
sedey n pada masa yg sama gembira gak
hahahaha


ok skang tgn aku dah sakit balik
akibat ari2 aku tolong mak aku wat kueh bahulu
sebab tolong mak aku wat kueh la aku dpt collect uwit
brapa aku dpt tu perlu dirahsiakan la
hal peribadi kot
hehehehe


tgn aku ni sakit kat pergelangan tangan
dulu dah elok dah lepas kena urut dulu
skang sakit balik
aku tgh type entry ni pun tgn aku berbalut ni
utk elakkan sakit ni jadi lagi teruk
so kena la balut2 tgn
huhuhuhu

tgn aku ni sakit masa 1st day school open
time nak gi sekolah tu aku bwk skuter
nth mcm mna aku nak elak motor kat dpn
masa aku break tu handle tu terpusing n tgn aku pun terpusing dgn mengejutnyer
sbb tu la tgn aku ni sakit
sampai skang x elok2 lagi
gila sakit kot...

aku mlas nak gi klinik
coz nnti mesti dia suh gi hospital gi x-ray
mlas la byk mkn masa la mcm tu
so wat masa ni aku suh akak aku urut je la
huhuhuhu

tajuk entry aku tu utk tunjukkn yg gila aku shopping n tgn aku ni tgh sakit gila2 kot...
nth bila nak baik nth aku pun xtau...
huhuhuhu

0 comments:

Post a Comment