Sunday, June 19, 2011

baru bangun....xleh tido lagi..

semalam aku tido dari kul 8
kul 6.30 baru aku bangun
bapak lama an aku tido
sampai aku dah x leh nak tido dah lepas ni

actually aku ingat nak study midnite nanti
dlm kul 1or 2 tu aku bangun nak study la
but xda...aku terus terlajak tido sampai kul 6.30
bla dh bangun ni mata pandang lappy
hmm dah on lappy ni memang xleh nak stop la an
hehehe

aku ngantuk sgt2 smlm pun coz ptg tu aku x tido
so mlm tu kepala aku sakit la
bla dah sakit kepala memang paling awal la aku tido
smlm memang aku smngt nak study
dlm kepala dah kira2 nak study sejarah
but katil akunyer attraction lagi kuat
hehehehe
xpa mlm ni cuba lagi
hahaha

skang ni aku tertarik nak tengok homemade video matluthfi
video dia best kot
n dia pun dah jadi feymes kat YT
dah la dia study kat australia
muka dia pun cute
n video dia creative kot
memang syok la tgk
lagi best dari video anwarhadi
hehehe

dalam teknologi yg serba moden ni
senang2 je org nak popular an
wat video2 yg best and creative
upload kat YT
pastu org tgk n jadi fans dia
pastu silap aribulan tv panggil dia
terus jadi popular kot

video diorang tu bukan video2 stupid la
but video yg ada ilmu kat dlmnyer
x semestinyer kena nyanyi je bleh popular
just make video yg agak2 kelakar and ada pengajaran kat dlm dia dah bleh popular kot
mcm matluthfi n anwarhadi tu
dah la dua2 dari utara dpt study abroad lagi
smart r diorang ni

tapi aku ada terjumpa satu homemade video ni
konsep dia sama je ngn video matluthfi n anwarhadi tu
tapi dak yg wat video ni dak kelantan
pening aku tgk video dia
pening sebab aku x paham pe yg dia cakap
korang tau la an bahasa kelantan an
video dia ok,clear n kiter tau topik video tu
but tang bahasa tu aku failed nak paham

so korang ada terpikir x nak wat mcm tu
mna tau ada la dlm diri korang nak rasa little bit of glamour
aku ada terpikir nak wat
but pikir2 balik aku bukan seorang yg kreatif
so forget about it
byk benda len yg aku bleh wat an

so kalo ada antara korang yg wat video mcm tu
jgn lupa bagitau aku auw
aku nak tgk sgt2
hehehehe

2 comments:

Benrauf said...

hoho..ko cakap matlutfi lagi besh dari anwarhadi? jejage ko. sat laie itu anak pakman punye fans suda tau habes diorang sembur hang. hehehe. ramai jugak yblogger yg best2.

Arina Nadirah said...

just bagitau pendapat je...n rasa memang mcm betul je matlutfi lagi besh...hehehe...

Post a Comment