Wednesday, June 1, 2011

aku bagi 3 bintang je

aku tgk citer karak ni tadi
bleh tahan la
seram je part depan2 je
tgh n nak kat ending sumenyer bosan
nek ngantok aku tgk
huhuhu
pape pun ok je la citer dia
not bad,coz hantunyer dia tunjuk real punyer an..

ok tadi hangout ngn kwn2 aku
but ari ni tambah sorang ahli
besenyer kitorang gi ber4
ari ni ber5 plus aida
fun kot dia ada
tapi time tgk citer ni aku x duk sbelah dia
so xtau la dia mcm mna bla tgk citer seram
kawan aku kata beh kurang helmi je
siap pukul2 org lagi
dasyat2
aku plak bla dah bosan tgk citer tu aku kaco ecah
w/pun ecah x layan tpi dah bosan an so nk xnk kna kaco gak dah ecah je duk sblah aku
hehehe..sori ye ecah...
hmm fun la gak hangot...mkn pizza lg tu auw...
asyik mcd n kfc je...boring lak aku...
memang tiap kali kuar aku yg tntukan mkn kat ner...
hehehehe
habis je tgk wyg terus blah dari jusco
dah dak2 ni nk balik an n xnk melencong gi mna2 so ikut je la majoriti
huhuhuhu
k rabu nnt gi frim..hehehe...
b4 tu nk shopping dulu n tgk wyg citer panda...
mnggu dpn nk tgk k.l gangster plak
hehehe
memang x ingt nk baca buku la ni an...hehehe
ari sabtu,ahad,isnin,slasa...aku bukak buku
rabu gi jln....khmis bukak balik,jumaat x sure...
sabtu bukak kot...ahad of coz kna bukak...
hahahaha tu la plan aku bla nk study...
hehehehe

 xda pic la nk tunjuk kitorang hangout tadi
byk pic kat kamera org laen...huhuhuhu

0 comments:

Post a Comment