Wednesday, June 15, 2011

akhirnyer dia paham gak

semalam text ngn dia
text mula tanya khabar bagai
pastu dia ungkit pasal citer lama
dia kata menyesal bagai la lepasakan aku dulu
aku just cakap benda yg lepas xyah la nak kenang2

pastu dia tanya aku suka lagi ke x kat dia
aku cakap je la suka but suka x bermakna cinta an
pastu dia tanya aku sayang ke x kat dia
aku cakap la aku sayang
at 1st dia happy sgt2 la
after aku balas text dia yg dia happy tu
dangan cakap yg dia bestfriend aku mesti la aku syg
terus dia rasa agak kecewa la

dia tnya aku again bleh ke aku sayang dia more than friends
pastu aku ckp la kalo aku ari2 jumpa ngn dia n selalu spent time ngn dia bleh la kot
aku add lagi yg aku skang ni tgh into sum1 so memang x leh nak sayang dia more than friends
terus dia cakap "owh ye ke sy x tau plak yg awk dah berpunyer"
hello aku belum berpunya lagi eh
just minat mcm2 tu je la
aku cakap mcm tu la kat dia yg aku just minat sum1 je

so skang ni aku rasa dia mungkin xkn text aku sekerap dulu kot
dia dah sedar aku xnak kat dia dah
kalo dulu dia tanya setahun yg lepas aku bleh consider lagi kot
but skang totally ilang rasa cinta kat dia
cheewaah rasa cinta ye x....

so memang betul la aku rasa kot time aku kuar ngn dia time b'day dia tu
adalah 1st n last kot aku kuar ngn dia
pasni xda la dia mintak nak kuar ngn aku lagi
ada ke patut dia mintak aku gi kuala pilah semata-mata nak jumpa dia
xda keje de aku nak gi sana
ingat aku xda keje len ke nak jumpa ko je la kejenye an
lagipun sure2 la my dad x bagi drive gi sana
pikir la logik sikit...

skang ni aku rasa free la jugak kepala otak aku ni
less problem pasal dia
thank goodness finally u understand what i want...

0 comments:

Post a Comment