Tuesday, June 14, 2011

again 176

haih tadi dpt result muet kot
n lagi sekali aku dpt bend 3
aku puas la berharap dpt bend 4 an
dah la bend 3 tu same marks ngn result aku last year
tekanan kot aku tgk slip muet tu
nak nangis je rasa..
kang nyanyi lagu menangis lagi kang

paling aku sakit ati
aku kena basuh ngan cikgu muet aku
dia tanya mark muet aku last year
aku jawab la sama je mcm tahun lepas
dia bleh ckp "u dont learn anything arina"
aku rasa hangin je dia ckp mcm tu
bukan aku x try work hard kot
tapi nth la pemeriksa tu salah kot
huhuhuhu
paling nak salah an pemeriksa la kan

aku xkn resit lagi utk muet ni
cukup la 2x aku amik
n 2x bend 3
n 2x kali marks aku 176
lagi 4 mark je nak bend 4
x ke sakit ati
2x lak tu...

aku pun just bersabar je la n reda je la ngan keputusan tu
bukan aku nak amik law pun nanti
ala kalo aku nak amik law pun lepas kot
coz result spm aku b.i strong la gak
tapi aku rasa aku xkn amik law la
coz mak aku nak sgt aku amik pendidikan
so ikutkan je la an

pape pun aku tetap sakit ati ngn result aku
n bertambah melecet lagi ati aku ni
bla cikgu aku ckp mcm tadi tu
rasa nak nanges kot..
whuaaargh.....

0 comments:

Post a Comment