Tuesday, June 14, 2011

adoi...dah lama aku x demam..
sekali demam perit kot..
nsib bek x teruk sgt...
tapi paling aku x ska selesema
mula ngn sakit tekak n skang ni selesema plak

selesema ni aku x tahan coz idung ni sentiasa je nak berair
kat sekolah nak habis 3 pek tisu kot
asyik lap idung je
sungguh x selesa aku nak study
huhuhuhu

tadi pun kepala aku pusing2
time sejarah tadi pun aku x fokus sgt
30% je fokus aku kat cikgu mengajar
lepas sejarah je aku terus telan activefast
memang paling sakit kepala

tadi pun aku hampir nak muntah
coz pening punya pasal
nasib bek masa rehat aku xmkn pape
kalo x memang dah kuar dah isi perut aku
huhuhu

ok dah buka sekolah ni memang aku dah ada semangat nak study
but disebabkan badan ni x sihat
n kepala aku pening2 lalat lagi ni
baru bukak buku,belum baca lagi
dah aku tutup buku tu
kang aku baca terus aku pitam
huhuhuhu
ish spoil betul la...

xpa ada hikmah ni aku demam
ada excuse xnak buka buku
hehehe

nasib bek sok x jadi gi parlimen
aku yg tgh pening2 n demam ni
kang x pasal2 pitam plak kat sana nanti an
hehehehe
event tu postponed ke next week
hope by next week aku dah elok la dari demam an
moga2 macam tu la hendaknyer...
<<<<AMIIN>>>>

0 comments:

Post a Comment