Friday, May 27, 2011

teddies

korang tau yg aku suka collect teddies an
kalo sesapa xtau ni aku nak bagitau la ni
hmm dalam collection teddies aku ada 12
kebanyakkan teddies yg aku collect tu org yg bagi
aku nak beli xda la
hehehehe
kebanyakkan yg bagi tu kwn2 yg rapat ngn aku masa aku form 3
skang ni ada gak la yg rapat tapi x rapat sgt la....
huhhuhu
tapi present diorang aku tetap simpan lagi
hehehehe

ni la koleksi teddy aku

yang paling besar warna kuning tu ex pertama aku yg bagi
aku still simpan present dia pun coz time dia bagi tu kitorang tgh kwn
so aku simpan sbg mengingati seorang kawan x lebih pun dari tu

yang warna dark coklat tu kwn aku bagi
dulu rapat la
skang dah x brapa rapat lagi

2 teddy bear pooh tu aku dpt masa aku darjah 6 
kwn prempuan aku yg bagi
aku dah x rapat dah ngn dia
terus lost contact
tapi aku still ingat nama dia tau nasuha nama dia

kalo korang tgk ada 2 teddies yg sama selain pooh tu
tu 2 org kwn aku beli kat kedai yg sama
tapi pada waktu yg berbeza
mcm dah xda kedai len la dia nak beli teddy tu
hehehe

patung arnab n bantal arnab tu adik n akak aku yg bagi
sempena b'day aku gak

patung gummy bears warna biru tu lambang sad face
ada simbol hujan kat perut dia lagi auw
tu pun kwn aku yg bagi gak
aku xtau la dia ingat lagi x yg dia penah bagi aku teddy bear tu

yang latest teddy bear yg aku dpt teddy bear rabbit yg ada love kat perut dia tu
tu kwn aku ecah yg bagi
hehehe
sempena birthday aku yg lepas

kebanyakkan teddy bears yg aku dapat tu boys yg kasi
mana2 teddy bears yg aku dapat tapi aku x bagitau nama org yg bagi teddy tu
teddy tu dak laki yg bagi
dulu aku ni rapat ngn guys
skang ni dah jad bdak bek kan
hehehehe
poyo je...

sume teddy tu simpan byk kenangan kot
memang la dah x rapat ngn diorang
tapi penah an rapat ngn diorang
so teddies tu memang brg berharga la bagi aku

2 comments:

Arsya_aeikA said...

dah bleyh wat kedai teddy dah...huhu

Arina Nadirah said...

ala...bru sikit je la...blum ada smpai puluh2 lagi....

Post a Comment