Sunday, May 1, 2011

stupidnyer citer

ni la citer paling stupid penah aku tgk
kata je citer seram tp x seram pun
wat kepala aku lagi sakit tgk citer tu ada lah
nasib bek aku x throw up masa tgk citer ni
org len yg tgk citer ni pun kutuk2 citer ni
ckp citer bodoh je n nth apa2 nth jln citernyer
memang stok nk kena maki btul citer ni...
aku tgk citer ni pun coz dah xda citer len yg bersesuaian ngn time yg aku nak
gi agak lewat cikit an
so smpai jusco pun lmbt la
aku balik pun lmbt...almost 9 baru aku smpai umah
dari kul 2 kuar smpai kul 9 baru balik
memang stok nk cari penyakit betul
skang aku betul2 letih
dah la tgk citer yg nak wat aku nak muntah je
bertambah teruk la sakit aku ni
sengalnyer citer.......

0 comments:

Post a Comment