Friday, May 6, 2011

my parents came back

ari ni parents aku balik dari bandung
mcm2 diorang beli kat sana
ye la bandung tu an org kata syurga beli-belah
mak aku belikan kebaya indon utk aku n adik
utk di pakai time raya
aku pun terima je la
lgpun raya tahun ni bukannyer aku raya sgt pun an
huhuhuhu

mak beli 26 pasang telekung
nak bagi sedar-mara
ye la kan dah gi sana xkn x bwk balik oleh-oleh plak an
mak aku gi sana bwk 2 beg
balik tiba2 ada lbey kurang 4 beg
plus 2 beg lagi yg penuh ngn brg2 yg dia beli

hmm mak aku citer seronok la gi sana
best shopping kat sana coz brg2 dia murah
cuma yg x bestnyer trlampau ramai org la
jln raya dia ari2 sesak
nek pening kepala mak aku tgk
hehehe

apa yg penting parents aku selamat pergi n selamat balik
alhamdulillah perjalanan diorang sumenyer berjalan dgn lancar
hmm ada rezeki nnt diorang nak gi lagi...
hehehehe

0 comments:

Post a Comment