Tuesday, May 3, 2011

macam-macam nak story

bulan ni bulan paling busy aku korang dah tau an
minggu depan kena jadi fasi smbut dak2 lower 6 masuk
3 ari pastu aku dah exam
hmm gler gempak an
dah r exam mid term
exam yg paling penting utk tntukan aku leh wat x STPM nnt
huhuhuhu takutnyer..

sok parents aku xda for 3 days coz gi bandung
diorang saja nk berjalan kat sana memandangkan abg aku ada kat sana
so spnjang 3 ari tu aku pun free la
hehehe
jgn risau la xda de aku nak wat benda jahat de
skang ni pun aku nak exam an
so nak enjoy sgt pun xda la de
just paling teruk aku wat pun just out smpai midnite je
tu pun ngn siblings aku
tgj wayang
tu je..
hehehehe
memang x ingt pun nk exam an...

hmm ni lagu satu hal
nth apa mimpi nth si badi tu contact aku balik
bagi text rindu bagai kat aku konon
ni lagi sorang mamat yg x paham b.m
dah dari dulu aku kata aku x suka dia
x paham2 gak
dah r player...pe ingt senang2 je ke nk dpt aku ni
jgn mimpi la
aku ni kalo aku memang betul2 x suka memang aku xsuka
n kalo aku betul2 suka kat sum1 tu aku betul2 suka
memang la ada org kata jgn benci2 sgt nnt jadi suka
tapi kat badi sorang ni makin hari makin aku x suka la kat dia
nak ingt nama dia pun aku x sudi
hope one day nnti dia putus asa la...

hmm nak tau knp aku letak lagu ni
coz korus lagu ni ada makna
kalo korang dgr betul2 mesti bleh paham apa dia
tapi jgn la wat spekulasi yg bukan2 eh
just aku suka dgr lagu ni n kebetulan corus dia ada kaitan plak ngn pengalaman idop aku
yang penting lagu ni best...
hehehehe

0 comments:

Post a Comment