Wednesday, May 25, 2011

i am legend

tajuk entry aku tu adalah tajuk citer korea yg aku tgh ikut skang
setiap ari sabtu n ahad kul 1
kat channel 0ne...
sapa2 yg ada astro beyond bleh la tgk citer ni

citer ni aku rasa gempak kot
best sesangat la
pasal seorang wanita yg terpaksa fight husband dia kat court utk tuntut cerai
tanpa bantuan peguam
husband dia ni dah la peguam paling handal kat korea
dia x bahgia ngn husband dia coz girl ni dari keluarga miskin
so family laki ni pandang rendah la kat dia
 I'M LEGEND

lagu2 dalam citer ni best sgt2
aku suka almost sume lagu dia
citer ni ni aku dapat tgk pun coz ayah aku tukar satro beyond
kalo x, xda la

ok sok ak last paper
tapi mood aku nak baca memang xda
dah la paper yg aku x brapa nk suka
tgk la kang midnite nanti aku baca la
w/pun xda mood nak baca
tapi terpaksa baca gak
kang x baca pape aku nak jawab pe dalam pekse nnti
nk mati la sok menjawab
huhuhu

skang ni aku pelik ngn si A
dulu nak text aku dalam tempoh sebulan tu bleh dikira ngan jari
lately ni kerap plak nak text
siap ajak kuar bagai
eh bahaya ni..
tadi pun x penah2 nak text aku siang2
tadi tiba2 dpt text dari dia
aku ptg tido letih kot jwb exam pagi tu
sure2 mesej dia masuk pun aku x dgr
kul 7 baru aku tau dia text
aku kalo msj x penting dah lama sgt masuk
malas  kot nak balas n memang aku xkn balas la
hehehe...sian dia n sian la sapa2 yg penah kena

aku dah decide yg xnak layan dia sgt
hope nanti dia paham la ye
dgn isyarat2 penolakan aku kat dia....

0 comments:

Post a Comment