Sunday, May 22, 2011

dah lama x menulis

lama gak la aku x menulis kat blog ni
dulu almost everyday aku update blog aku
sejak akhir2 ni busy n aku xda mood nak update
serius akhir2 ni aku memang rasa letih sgt2 n mood aku memang betul2 ilang
huhuhu byk masalah mcm tu la...

blog....
aku suka baca blog orang n suka jugak jadi follower kpd blog org
tapi aku paling x rajin nak comment blog org
w/pun blog dia best mcm mna skalipun n seronok mmbacanyer
tapi nak bagi compliment kat org tu susah sgt aku nak wat
aku pun xtau la knp
dah berat tgn nak klik comment n type komen utk org tu
nak wat mcm mna an

hp...
hmm aku kalo topup rm 10 bleh tahan sebulan or kadang2 smpai 2 bulan pun bleh tahan
lately ni jugak tgn aku memang paling berat nk balas text org yg text aku sje2
kalo msj dia bukan msj yg penting memang aku xkn balas
kalo msj penting aku akan reply
besenyer text dari kwn2 klas aku memang aku reply la coz kalo xda hal dorang xkn msj
begitu jugak ngn call
kalo tertera nama pemanggil yg aku memang xnk ckp ngn dia xda la aku angkat
n kalo mood aku time tu memang xda nak layan org memang aku x jwb call tu
even call abg angkat aku n A punyer call pun aku x angkat
nk reply msj apatah lagi an
huhuhuhuhu

so benda ni akan berterusan sampai exam aku dah habis la kot
dah habis exam dah ok la
tapi nak jwb call n reply msj tu kna tgk org n mood gak
coz aku ni nama je ada hp tp ari2 hp aku sentiasa jauh dari aku
kalo aku dlm bilik je la baru hp tu dekat ngn aku kalo x xda la

one more thing..
aku ni ada habit yg pelik sikit
xtau la bagi korang pelik ke x
kalo ada org text aku pada pukul 2 ptg
n aku terbaca text dia pada pukul 7 mlm
aku ada habit yg aku mls nk reply text org tu
coz bagi aku dah lama sgt aku x reply an beh bek xyah reply langsung
tu mind set aku
so sapa2 yg pernah kena mcm ni ngn aku
aku minta maap sgt2 la ye
memang dah habit xleh nk wat pe...
tu aku ckp ada hp tapi mcm xda je...
so sapa yg nk knl ngn aku paham2 jela ye...
hehehehe

0 comments:

Post a Comment